x

Nikad ispričana priča! Čovjek koji je Bekuti napravio dijete prije 43 godine: Učinio sam sve da ne ub.ju Bekutu i našeg sina!

Poslije više od četiri decenije otkrivena je dobro čuvana tajna Ane Bekute i čovjeka koji joj je napravio sina Igora Polića. Kako bi spasao pjevačicu i sina od svoje familije koja je htjela da ih ubije, Igorov otac je prošao kroz pakao, piše u najnovijem broju nedjeljnika Scandal!

Naime, kako izvor iz Scandala koji se prije nekoliko godina sasvim slučajno našao na veselju sa Igorovim ocem tvrdi, Anu i njihovog sina su htjeli da ubiju zbog toga što je ona zatrudnila prije nego što je njihova veza krunisana brakom, što u to vrijeme nije bilo dozvoljeno.

- Ispričao mi je da je Anu volio više o svega, da je to bila prava, mladalačka, nevina ljubav. I dan-danas mi odzvanjaju njegove riječi o Ani. Rekao mi je: "Tada sam upoznao ženu borca i heroja i nikad više. Naš sin nastao je iz velike ljubavi. Ana je bila premlada, a trudnoća šok za sve u familiji. Kada su čuli za to, neki iz porodice su htjeli da ubiju i nju i dijete, takva su vremena bila. Patrijarhalna" - rekao je izvor za Scandal i nastavio da opisuje šta mu je otac Aninog sina još ispričao i kako je njegova familija reagovala na Bekutinu trudnoću:


- Ovim riječima mi je prepričavao: "Ja sam lično išao i kumio ih bogom da ne povrijede ni nju, ni bebu. Vapio sam: 'Ubijte mene, samo nemojte nju!' Niste ni svjesni koliko je Ana propatila, ali je žena-lavica. Sama se za sve izborila, a ja sam bio slabić i kukavica. Nisam imao snage da se borim za Anu, ona je sve probleme sama riješila bez mene i moje pomoći i ja se toga stidim. Sina sam krišom išao da posjećujem dok je bio u tom domu. Samo mi je bilo bitno da ga dotaknem, da ga pomilujem. Sad sam presretan jer je izrastao u poštenog čovjeka i domaćina. I to sve Aninom zaslugom. A ona je ostala prelijepa. Žena čistog srca i obraza. Volio sam je kao boga, nikad je neću zaboraviti. To je najbolnija priča, sve bih dao da mogu da vratim vrijeme unazad, ali sad je kasno."

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.(Scandal)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.