x

Nikad nije kasno: Lenče i Bejhan su pobjednici!

U večerašnjoj emisiji, nakon napetog glasanja žirija, proglašeni su pobjednici četvrte sezone najemotivnijeg talent šoua „Nikad nije kasno“, koji je za kratko vrijeme oduševio cijeli region.

Bejhan Ramov je pokupio je najviše glasova publike, koja ga je podržala u SMS glasanju, a statuu mu je uručila Lepa Brena.

"Moram da te poljubim i da ti od srca čestitam na sjajnom pjevanju i nastupu", poručila mu je balkanska diva, a Bejhan je dao obećanje da će bataliti građevinu i da će se posvetiti pjevanju.


Lenče Kukić trijumfovala je u kategoriji Fejsbuk glasanja. Njoj je nagradu uručila Dragana Mirković.

"Hvala svima koji su glasali za mene. Još sam pod utiscima, ali mogu da vam kažem da se moj san ovdje neće završiti, ja ću i dalje nastaviti da sanjam i da iznenađujem publiku",poručila je Fejsbuk pobjednica.


Nakon glasanja žirija, koji su činili Saša Milošević Mare, Lepa Brena, Aco Pejović i Dragana Mirković, kao i 20 članova žirija koji su glasali u live uključenju, Lenče Kukić proglašena je dvostrukom pobjednicom. Naime, ova finalistkinja ponijela je pobjedu i od stručnog žirija, a statuu joj je uručio Saša Milošević Mare.

"Još jedan pobjednički trofej ove večeri. Želim ti sve najbolje", rekao je Mare.

Za kraj, pobjednici su pozirali i slavili sa žirijem na grandioznoj sceni, a osmijehe i uzbuđenje uopšte nisu krili. 

.

.

.

.

.

.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.