x

folker iskren

Nikad nisam digao ruke na nju, kad pretjeram ona mene udari: Đani iznio intimne detalje iz braka sa Slađom, otkrio šta ih održava!

Radiša Trajković Đani i Slađa u braku su više od 20 godine, a folker je sada otkrio šta je tajna njihovog trajanja.

- Vjerovao ili ne, s.ks nam je sada još bolji nego kada smo bili mlađi. Brak smo sačuvali dobrim s.ksom, samo udri i zato je kod nas uvijek opštenarodno veselje u kući - kaže kroz osmijeh folker i priznaje da se uvijek iznova šokira kada čuje da su muškarci nasilni prema svojim ženama.


- Kada baš pretjeram, moja Slađa uzme štap i udari me u glavu, šalu na stranu. Moram da se pohvalim da ja moju porodicu nikada nisam zlostavljao, na ženu nikada ruku nisam podigao, niti bih tako nešto učinio - kaže Đani.

Folker je omiljen među pjevačima upravo zbog vedrog duha i harizme koju posjeduje, a mnogi se pitaju odakle crpi energiju.


- Takav sam se rodio, lud, vedar i nasmijan i onda možemo da idemo na Mars - kaže folker i dodaje da ga fizički izgled nikada nije opterećivao.

- Volim dobro da klopam, ne vodim računa o liniji, što se da i primijetiti. Živim život punim plućima - priznaje Trajković, koji je u životu najviše ponosan na to kako je vaspitao svoju djecu.


- Učio sam ih da budu dobri ljudi, nadam se da će to prenijeti i na svoju decu. Najlakše je u životu da budeš džukela, ali ako činiš dobro, dobrom se i nadaj, to je bila moja parola dok sam ih vaspitavao - priznaje Đani.

Iako je deda postao u svojoj četrdeset sedmoj godini, popularni pjevač se i dalje osjeća kao momak.

- Naravno da se osjećam kao momak, sve je to istina. Djevojke, švalerke, žena, sve to imam i to je ono što me čini momkom.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.