x

Niko nema prava djecu da mi dira: Dušica Jakovljević pobijesnila zbog Dalile i Dejana, sve prijavila policiji!

Dušica Jakovljević opet je na meti ostrašćenih fanova, ali prijetnje djeci ne toleriše.

- Ta poruka je jako osjetljivo napisana zbog tog izraza "medvjedići" u kontekstu moje djece. Dobila sam apsurdnu poruku zbog benigne šale na račun nečega što je izgovoreno u rijalitiju. Mislim da niko nema prava da mi spominje djecu i da samo monstrum može tako nešto da napiše. Nisam voditelj koji želi da se svidi po svaku cijenu. Ne plašim se da imam i antifanove i mislim da je najbitnije da ljude ne ostavljam ravnodušnim, ali mi je nevjerovatno da uopšte sroče tako nešto. Jednom sam prijavila policiji te prijetnje. Mislim da je predaleko otišlo to sa društvenim mrežama. Ja uglavnom ne dajem prostor tome jer ljudi koji šalju prijetnje traže reakciju. Oni žive za to da se pohvale komšinici kako ste ih blokirali na društvenim mrežama. Nikad nikome nisam odgovorila sa "da bogda", ali nismo svi isti - kaže Dušica i upozorava:


- Ne bih nikome preporučila da krene na mene jer loše će da se provede!

Inače, prijetnja je uslijedila nakon što su Dalila i Dejan Dragojević napustili rijaliti, a Dušica se našalila na račun igračke koju im je Miljana pokvasila.

- Smiješ se za nogice od mede, treba ti doktor... Pazi da te bog ne kazni, pa tvojim medvjedićima zatreba doktor - glasila je poruka na koju je Dušica odgovorila uživo u programu.

- Sram vas bilo! Sram da vas bude! Zagrlite i poljubite djecu ako ih imate i možda ćete biti bolji čovjek nego danas!

.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.