x

Nikola Rađen nakon razvoda: Otkrio u kakvim je odnosima sa Anom Kokić i kako provodi vrijeme sa kćerkama!

Poslije šest godina inostrane karijere, vaterpolista Nikola Rađen definitivno je odlučio da se vrati u domovinu. Razvod od pjevačice Ane Kokić, ali i razdvojenost od kćerkica Nine i Tee ostavio je iza sebe, a sada je odlučio kako i sam ističe da svojim nasljednicama nadoknadi sve ono vrijeme koje do sada nisu mogli da provode zajedno.

- Stalo mi je da budem posvećen otac i da što više vremena provedem sa mojim djevojčicama koje sada imaju devet i deset godina. Veoma je važno da u narednom periodu budem prisutan u njihovom životu, više nego što sam bio prethodnih šest, sedam godina dok sam igrao u inostranstvu. Jeste mi krivo što nisam mogao da budem sve vrijeme s njima, ali nadoknadićemo to sada - ispričao je Nikola i dodao da su ga kćerkice odmah pozvale da mu čestitaju titulu:

- Čim smo pobijedili, Nina i Tea su me pozvale. One su bile na rekreativnoj nastavi u tom trenutku i bile su nevjerovatno uzbuđene zbog mene - rekao je Rađen.


O krahu ljubavi sa Kokićevom, Nikola nerado govori. Njihova veza koja je trajala deset godina, održavana je uglavnom na daljinu, a trajala je zbog snažnih emocija i djece, ali do razvoda je ipak došlo početkom ove godine.

- Kao što smo rekli i tada, Ana i ja smo donijeli odluku o razvodu, ali smo interese djece stavili na prvo mjesto, gdje bi i trebalo uvijek da budu. Sve što je bilo loše ostalo je iza nas i o tome nema potrebe da se priča. Korektni odnosi roditelja su ključ dobrog vaspitanja, a kćerke su Anin i moj prioritet - ističe Nikola i nastavlja o svojim nasljednicama:


- Nina i Tea su dobre djevojčice. Kao otac sam vrlo zadovoljan i ponosan kako su mi djeca vaspitana, prvenstveno zahvaljujući majci Ani. Djeca moraju da nauče da cijene prave vrijednosti koje nisu materijalne, ali i da cijene novac i spoznaju da ništa nije olako zarađeno. Moraju znati da život zadaje razne probleme i udarce te da se moraju boriti. To se uči najbolje kroz sport, a moje kćerke se bave odbojkom i već su je zavoljele. Vole da provode vrijeme sa mnom, tako da se mnogo radujemo predstojećem kampu. Moje djevojke će biti uz mene - završava vaterpolista.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.