x

nova veza

Nikola Rađen ponovo u ljubavi sa pjevačicom: Bivši vaterpolista poslije razvoda od Kokićeve šeta vrelu crnku!

Nekadašnji vaterpolista srpske reprezentacije Nikola Rađen navodno je već godinu dana u emotivnoj vezi s pjevačicom.

Prvi put nakon razvoda od pjevačice Ane Kokić, s kojom je bio deset godina u braku, Nikola Rađen navodno je ponovo zaljubljen, i to opet u pjevačicu. U pitanju je mlada i atraktivna Milica Ristić, sa kojom vaterpolista navodno ovih dana uživa u vezi.

Njih dvoje su se i upoznali na jednoj njenoj svirci, dok je nastupala sa Stefanom Živojinovićem, Breninim sinom.


Kako kažu njihovi prijatelji, Nikola i Milica odlično funkcionišu iako su većinu veze održavali "onlajn" jer ona zbog zabrane državljanima Srbije da uđu u Grčku nije mogla da ide kod svog dečka. Viđali su se kada bi Rađen došao u Beograd, ali će uskoro i ta prepreka biti srušena, jer se vaterpolista, saznajemo, vraća u srpsku prijestonicu za desetak dana, gdje će nastaviti karijeru.


Nikola Rađen je bio u braku sa Anom Kokić, tako da ima iskustva s pjevačicama i svime što nosi njihov posao. Razvedeni su već dvije godine i u korektnim su odnosima. Kako kaže naš izvor blizak njoj, ona je upućena u Nikolin ljubavni život i u potpunosti ga podržava.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa vaterpolistom, ali on nije odgovarao na pozive.


Milica je najviše poznata javnosti po tome što se takmičila u jednom muzičkom šouu, a iako tu nije ostvarila neki zapaženiji uspjeh, nastavila je da se bavi pjevanjem, te često nastupa po klubovima i kafanama, naročito prijestoničkim.

Podsjetimo, Nikola je s pjevačicom Anom Kokić bio u braku deset godina, iz kojeg imaju dvije kćerke Ninu i Teu. Javno su objavili da se rastaju početkom 2019. godine, a u julu te godine i zakonski su okončali brak.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.