x

Nikolićki ponovo cvjetaju ruže u ljubavi: Ana u vezi sa vozačem, Rasta poludio od muke!

Ana Nikolić poslije dvije godine od razvoda sa reperom Stefanom Đurićem Rastom našla je novog dečka Ivana Gašića, saznaje Srpski telegraf! Naime, pjevačica je prije dva mjeseca uplovila u emotivnu vezu sa Ivanom, koji je inače njen lični šofer, ali je to krila od očiju javnosti, kao i od bivšeg muža.

- Kada je Rasta čuo da je Ana u vezi sa vozačem, poludio je, a Ana je presretna u novoj vezi! Ivan se prema njoj ponaša kao prema princezi. On je čak Anu i natjerao da smrša - započinje priču naš izvor i dodaje:

- Oni se već godinama znaju, uvijek su bili tu jedno za drugo. Ana je najzad poslije dužeg vremena sretna i zadovoljna sobom. Ivan ju je podstakao da smrša, a i počeo je da se bavi njenom karijerom. Nikolićka se baš zaljubila.


Sagovornik za Srpski telegraf takođe otkriva da je Nikolićki najbitnije da njen izabranik ima lijep odnos sa njenom kćerkom Tarom.

- Ivan veoma vodi računa o Aninoj kćerki i lijepo se ponaša prema njoj. Jednostavno, on je pravi čovjek za nju. Vodi računa o njoj i djetetu. Ivan Ani poklanja svu pažnju, pored njega se osjeća vrijedno - kaže naš izvor.

Kako dalje saznajemo, Ana i Ivan su bili prošle nedjelje u Makedoniji i tada je Nikolićkin bivši muž saznao za njih.


- Rasta je Anu odmah nazvao i rekao: "Šta je, bre, sa tobom, je l' si ti normalna, zabavljaš se sa protokolom, šegrtom. Je l' si ti svjesna šta radiš?" Nikolićki je bilo glupo što je to Gašić čuo, pa je bivšem spustila slušalicu, pošto je ne zanima Rastino mišljenje. Stefan je zaista bio nekulturan, drao se preko telefona i vrijeđao Ivana. Baš mu se nimalo nije svidjelo što je Ana našla dečka - tvrdi naš izvor, koji dodaje da je Ivan nedavno sa Anom i njenim društvom slavio njen rođendan u jednom beogradskom klubu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.