x

NINOSLAV JE PRIJE 12 GODINA OTEO, S*LOVAO I DRŽAO ZAROBLJENU DJEVOJČICU, A SAD JE NA SLOBODI: Zalediće vam se krv u žilama od njegovog komentara!

Ninoslav Jovanović, u javnosti poznat i kao Malčanski berberin iz zatvora je izašao u januaru ove godine poslije izdržanih 12 godina robije, jer je jednu djevojčicu (12) iz Niša silovao, a drugu iz Gornje Vrežine pokušao da siluje, prethodno im ošišavši kosu.

Na sudu je priznao da ga šišanje uzbuđuje, i nije pokazao kajanje, a sada na Fejsbuku ostavlja jezive komentare.

Naime, on je na stranici koja se bavi otkupom kose napisao "Super, samo šišajte, sve najbolje", da bi potom sam sebi ispod ostavio i komentar od kog se ledi krv u žilama, a koji glasi "Imam dosta prijateljica koje bi sjekle, a ne znaju".


Ninoslav Jovanović, otimač i silovatelj djece sada ima 45 godina i ove godine je izašao na slobodu jer je prije 12 godina 13-godišnju djevojčicu oteo, ošišao do glave, a potom i silovao više puta.

U napuštenoj kući, prema svjedočenju djevojčice, djevojčica je bila 48 sati. Kakav je horor prošla zna ona sama. Njena porodica je i danas očajna.


- Mi smo nasjeli naivno, lakovjerni smo bili, vjerujući majmunu, moram tako da kažem, on je sjedio tu kod nas u kući, pio je kafu, pratio je moju kćerku, ona je imala dugu kosu do pojasa - ispričala je majka.

Poveo je i nju i njenog brata, ali je brata prevario ubjedljivom pričom, i ostao sam sa njom. Poveo je do napuštene kuće i iživljavao se nad njom.


Djevojčica je na kraju pobjegla i vratila se kući, ošišana, uplašena.

No, silovatelj tu nije stao. Pokušao je da siluje još jednu djevojčicu, ali je osujećen. Tada je i uhapšen, i osuđen na 15 godina. Kazna mu je umanjena za tri godine i on je sada na slobodi.

- Žene se mnogo plaše, ne smiju napolje da izađu uveče - kaže jedan od mještana Malče, gdje se vratio da živi.


(Kurir.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.