x

iznijela nepoznate detalje

Nisam htjela dijete sa Harisom, pila sam sedative: Rada Manojlović otvorila dušu o svojim intimnim problemima!

Rada Manojlović je otvorila dušu o svojim ljubavnim vezama, ali i problemima sa kojima se suočila. Ona je otkrila da je uzimala sedative na svoju ruku, za šta je shvatila da je pogrešno, ali i da baš zbog toga nije željela da se ostvari u ulozi majke, što su njeni partneri pogrešno shvatali.

Rada je zbog ljubavi patila od nesanice, kako je ispričala, pa je tada počela da koristi ksanaks.

- Meni je bilo lako dok sam se družila sa hemijom, ali mi je bilo teško da se odružim od nje, da se skinem sa toga. Nikada nije trebalo bez savjeta ljekara to da uradim. Meni je lijek za smirenje značio san. Ja tada nisam mogla da spavam, bila sam u jednoj vezi, a zaljubila sam se u drugog.


- Po savjetu ljekara sam uspjela da se skinem sa ksanaksa. Ja sam pametnica, poslije osam mjeseci prekinula odjednom. Osjetila sam da meni to više ne treba i onda sam odjednom prekinula. Prvi dan okej, drugi dan znoj, treći dan... Ja sam već prešla na neku dozu, ja sam 1.75 pila to je bila baš lijepa doza. I onda sam počela da se preznojavam, pa onda spavam 48 sati, još gore, pa onda katastrofa od sna... Onda sam uradila, ono što je trebalo na početku, da potražim savjet stručnjaka. Tada su mi rekli piješ dva, pa 1.75, po jedan i po, pa tako na svake dvije nedjelje manje - otkrila je Zvezda Granda.


Rada je priznala da ne želi da se ostvari u ulozi majke, barem još uvijek, jer za to nema osjećaj, te da su njeni partneri mislili da je to do toga što ne želi da ima djecu sa njima.

- Ja sam to pokušavala i Harisu da objasnim i drugima, ja nemam uopšte taj osjećaj. Oni svi misle da je do njih, u smislu, sa mnom ne želiš dijete. Osoba kojoj je potreban ksanaks, koja ne može sama da riješi taj neki verbalan problem sa ljudima, ne mislim da je spremna za dijete i za vaspitanje djeteta. Ja koja bježim od svega, koja bježim od odgovornosti - kaže iskreno Rada za "Blic".

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Srbijadanas

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


zdravo prijatelju, bila sam povrijeđena i slomljena kada se prije sedam mjeseci dogodio veliki problem između mene i mog muža u mom braku. toliko strašno da je iznio slučaj na sudu radi razvoda. rekao je da nikad više ne želi ostati sa mnom i da me više ne voli. Pa se spakirao iz kuće i natjerao mene i moju djecu na teške bolove. Pokušala sam ga na sve moguće načine vratiti, nakon mnogo moljakanja, ali bezuspješno. I potvrdio je da je donio odluku i da me više nikada ne želi vidjeti. Tako sam jedne večeri, vraćajući se s posla, srela svoju staru prijateljicu koja je tražila mog muža. Pa sam mu sve objasnila, pa mi je rekao da jedinog načina da vratim muža je da posjetim bacača uroka, jer je i on to stvarno radio. Tako da nikad nisam vjerovao u magiju, ali nisam imao izbora nego poslušati njegov savjet. Zatim mi je dao e-mail adresu bacača uroka kojeg je posjetio. DR apata. Sljedećeg sam jutra poslala e-mail na adresu koju mi je dao, a bacač uroka me uvjeravao da ću vratiti muža sljedeća dva dana. Kakva nevjerojatna izjava!! Nikada nisam vjerovao, pa je on razgovarao sa mnom i rekao mi sve što moram učiniti. Onda ih radim bez povećanja, pa me sljedeća dva dana, začudo, nazvao suprug koji me nije nazvao zadnjih 7 mjeseci da mi javi da se vraća. Tako nevjerojatna !! Tako se vratio isti dan, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju grešku i bol koju je nanio meni i mojoj djeci. Onda je od tog dana naša veza bila jača nego prije, uz pomoć sjajnog bacača čarolija. Dakle, savjetovat ću vam ako imate bilo kakvih problema, obratite se dr. Apata na e-mail: [email protected] ili ga kontaktirajte na WhatsApp i Viber na ovaj broj: (+66 81 302 8552).......