x

užas

Nisam je tukao, gurnuo sam je i pala je na pločice: Sramotna odbrana nasilnika koji je prebio sestru poznate tiktokerke Uki!

Damjan H. (23), kome je preksinoć određen jednomjesečni pritvor zbog sumnje da je pretukao suprugu Saru H. (19) u njihovom stanu u Beogradu, kako Kurir nezvanično saznaje, na saslušanju je izjavio "da nije tukao ženu, već da ju je samo odgurnuo". Prema riječima izvora, osumnjičeni je djelimično priznao krivicu za nasilje u porodici.

- Žena me je provocirala, posvađali smo se. Uhvatio sam je rukom za vrat, gurnuo sam je i ona je pala i udarila glavom o pločice - navodno je izjavio na saslušanju u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu Damjan H.

On je potom naveo i "da je Sara, takođe, njega udarila".


- Ne sjećam se šta se sve tačno izdešavalo, ali znam da je nisam tukao - navodno je izjavio u svoju odbranu.

Sara H. rođena je sestra poznate tiktokerke Une Kablar, poznate kao Uki Q. Una je iskoristila svoj uticaj na društvenim mrežama i podijelila priču o jezivom nasilju koje je njena sestra doživjela. Ona je objavila i niz fotografija na kojima se vidi da Sara ima podlive po licu, vratu, rukama, kao i masnicu ispod oka.


- Malo je vjerovatno da su ovakve povrede nastale samo jednim odgurivanjem. Tokom istrage biće naloženo vještačenje povreda i načina na koji su one mogle da nastanu - objašnjava Kurirov izvor iz istrage i dodaje da će Sara H. biti među prvim saslušanim svjedocima u istrazi protiv svog muža.

Sara H. je, podsjetimo, nakon prebijanja smogla snage i ispričala da ju je muž 15 minuta udarao šakom u glavu, da ju je vukao po stanu, oborio na pod i lupao joj glavu o pločice, zbog čega je izgubila svijest.


Kao motiv brutalnog prebijanja ona je navela svađu zbog njegove mame, koja im se, prema njenim riječima, konstantno miješala u odnos, zbog čega su se i ranije svađali, ali je muž do srijede uveče nikada nije tukao.

O tome koliko je premlaćivanje bilo surovo, govori i post Uki Q u kom je ona prepričala Sarine riječi.

- Mislila sam da sam umrla. Jako čudan osjećaj. Kada sam došla sebi, čula sam ga kako govori: "Hvala bogu da si se probudila, ubio bih se da se nisi probudila" - prenijela je na Instagramu sestrine riječi tiktokerka, pa dodala:


- Sara ga je molila da je odveze u bolnicu i govorila mu da neće nikome ništa reći, a on joj je na to odgovorio: "Ma vidi se da sam te davio." Nakon što ju je pretukao, odvezao ju je u Hitnu i ostavio ispred i pobjegao. Poslije smo saznali da se krio u žbunju dok mu nisu došli otac i brat.

Sarina majka Dijana Marinković juče je rekla za Kurir "da Sara nije baš dobro". - Ima jake vrtoglavice, teško guta i ne jede, pa smo morali ponovo da je odvedemo kod ljekara - rekla je kratko Dijana.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.