x

Nisam sigurna da Dača kipti od sreće :Nataša Bekvalac otkrila sve tajne o muževima za koje niko nije znao! Surova istina!

Nataša Bekvalac (39), koja se tri puta udavala, kaže da joj je najbolji muž bio Ljuba Jovanović, otkriva da je eksperimentisala sa istim spolom, priča da je zabrinuta za bezbijednost kćerke Hane (13)...

"Hana malo zamjenjuje teze kad kaže da sam stroga. Kod klinaca je sada aktuelno da djeca ne moraju da pitaju mamu i tatu ni za šta i onda imaju super roditelje. Djeca to povezuju sa slobodom, a ne sa brigom. Želim da je Hana srećna, ali kao samostalni roditelj veoma se brinem. Želim u svakom trenutku da znam gdje je, s kim je i s kim komunicira! To nije zato što sam control frik, već zato što hoću da je zaštitim, jer ima mnogo ludog svijeta!", počela je Bekvalčeva.

Hana kaže da je uhodiš?

Ona to smatra uhođenjem, a ja zdravom kontrolom. Kada to ukapira, biće joj ljepše u životu. Ima raznih ljudi, a ja sam dodatno opterećena kao javna ličnost, pa je samim tim i ona. Brinem za njenu bezbijednost! Priznajem da je to moja najveća briga.


Mjesecima si okupirana koncertom, koji ćeš održati u petak u Areni. Koliko si imala slobodnog vremena za kćerke Hanu i Katju? Da li im nedostaje mama?

Nije prošla noć, a da nisam prespavala u našem krevetu. Za odnos kakav imam sa kćerkama potreban je dobar temelj koji sam napravila, a ne da li ću sa njima provesti tri ili 18 sati. Imamo stabilan odnos pun ljubavi.

Ko ti je najviše pomagao oko djece dok si bila na probama?

Imam veliku pomoć svoje porodice, prvenstveno, ali i Jovane, djevojke koja živi sa nama od kako se Katja rodila. Prije koncerta sam imala mame veliki razgovor sa svima njima. Rekla sam im da ulazim u ovu priču samo pod uslovom da nemam nikakvo opterećenje i da niko ne trpi, kako bih mogla da se posvetim koncertu. To je značilo manje vremena s njima, a više moje posvećenosti.


Tvoja majka Mira je izjavila da jedva čeka da prođe koncert, pa da se porodično vratite u normalu...

To je zato što su i oni ova četiri mjeseca maksimalno uključenì u sve. S druge strane, ja mnogo volim kuću, tu provodim veći dio dana, pa je osim za njih, ovo bila velika promjena iza mene.

Mama i kćerka nikada nisu bile na tvojim koncertima. Imaš li veću tremu jer će njih dvije biti u Areni?

To mi predstavlja dodatno opterećenje. Ne volim da me bliski ljudi prate na nastupima, izuzev sestara koje su u mom poslovnom timu, pa ih ne gledam na taj način. Prisustvo moje porodice mi povećava emociju, a meni veća od ove ne treba. Znam da za moje roditelje, djecu i prijatelje ovo nije koncert, već emotivno veče.

Rekla si da fizički i karakterno ličiš na oca Dragoljuba?

To znači da sam više na svoju ruku, kao što je i on. Mami nije bilo lako sa četiri takve osobe u kući.


Kako je tvoj prvi muž Dača Ikodinović reagovao na to što vaša kćerka Hana želi da postane pjevačica?

Nisam sigurna da kipti od sreće. Ali, isto tako, ja sam bila njegov izbor, pa je sasvim logično da Hana, koja je odrasla pored mene, ima želju da bude pjevačica.

Bolje pjevačica nego vaterpolistikinja?

Pa ne znam, nikad ne znaš šta nosi dan, a šta noć.

Nedavno si iznenadila javnost priznanjem da si se ljubila sa ženom.

Bila sam na odličnoj žurki i poljubila sam se sa drugaricom. Mislim da je to svaka od nas doživjela. Ne smatram da je to neka izvitoperenost. Striktno sam orijentisana ka muškom polu.


Kad bi morala da se vratiš jednom od tri bivša supruga, ko bi to bio?

Ako moram da biram, neka to bude Ljuba Jovanović. On je najviše vodio računa o meni. 

Mnoge je nasmijala tvoja rečenica „Koliko su me puta prosili, malo sam se udavala." Koliko puta si bila zaprošena?

U svakoj vezi sam bila prošena! Ja sam vrlo specijalna žena.

A u čemu si tako specijalna?

Umijem da volim više nego ostatak ženske populacije. Imam "ono nešto" što nema ime. Muškarac se pored mene osjeća kao kralj. Ali bi taj kralj trebalo da i meni priušti da osjećam kao princeza ili kraljica.

.

.

.

.

.

.

(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.