x

ženi se na svake dvije godine

Nismo dvorske lude, ispred kuće mi neće vrtjeti tog vola: Majka Darka Lazić bijesna zbog svadbe?

Folker Darko Lazić otkrio je da planira veliku svadbu sa vjerenicom Barbarom Bobak, a ovo će pjevaču biti treći brak.

Naime, on je ispričao da će napraviti ceremoniju prvo u restoranu, a potom i pod velikom šatrom, ispred rodne kuće u Brestaču. Ipak, kako sada mediji prenose Scandal, Darkova majka, Branka Lazić očitala je sinu lekciju zbog ovog poteza.

- Branki je više i snajki i vjeridbi preko glave. Žena ne zna gdje bije, a on se ženi maltene da svake dvije godine - započinje izvor za "Scandal" i dodaje:


- Nema ona ništa protiv Barbare, samo smatra da brzaju i neće ni da čuje da se ta šatra postavi ispred njene kuće. Oštro mu je rekla: "Nećemo mi uvijek da budemo cirkus, šta smo mi, dvorske lude?! Ispred moje kuće nećete vrtjeti tog vola, dosta je bilo!" Ali znate Darka, on je onako šarmantan i majka je slaba na njega. zato i vjerujem da će to veselje biti gala i da će na kraju Branka da ga sprema.

Pozvali smo Darka za komentar, ali je pjevačev broj, poznat redakciji, nedostupan.


Inače, Darkova majka nedavno je za Kurir rekla da je rano za još jedno unuče.

- Ako je Darko srećan i ja sam srećna. Iskreno mislim da je najzad došlo vreme da on bude istinski srećan, a ne da se uvijek piše kako je on ovakav i onakav. Onda ispada da su uvijek žene u pravu, a on nije. I ja sam žena, ali realna sam, vječito se piše o njemu kao da je on neka babaroga, a ženski svijet je dobar, one su fine. Mislim da je još uvijek rano za još jedno unuče, ali ako se desi Bože moj, djece nikada nije dosta. Barbara i ja se lijepo slažemo za sada, a i njeni roditelji su prihvatili Darka - rekla je pjevačeva majka.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Scandal

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.