x

Jedan gol riješio finale

Ništa od duple krune: Partizan pobijedio Zvezdu i osvojio Kup Srbije

Na stadionu Rajko Mitić večeras je odigrana finalna utakmica Kupa Srbije u kojoj je Partizan s 1:0 savladao ljutog rivala Crvenu zvezdu.

Zvezda je bila veliki favorit u ovom meču s obzirom da su lagano osvojitli titulu prvaka Srbije, te su imali namjeru da nakon više od deset godina osvoje duplu krunu.

Međutim, njihov najveći rival Partizan došao je na finale s namjerom da im pokvare posao i to su uspjeli. Klub iz Humske odigrao je veoma dobar taktički meč koji je odlučen jednim golom.

Trenutak odluke u ovom finalu desio se u 14. minuti kada je Partizan poveo s 1:0. Pantić je odlično centirao iz slobodnog udarca, a najviši u kaznenom prostoru gostiju bio je Ostojić koji je zatresao mrežu Zvezde.

Zvezda je u nastavku mogla brzo do izjednačenja jer su imali nekoliko strašnih prilika, ali mreža Partizana bila je netaknuta. Partizan je u nastavku meča defanzivno odigrao odličan meč i Zvezda jednostavno nije uspjela da nađe put do gola, te je ostalo 1:0.

Bh. reprezentativac Goran Zakarić nije bio u konkurenciji u ekipi Partizana za večerašnje finale protiv Zvezde. Za Partizan je ovo četvrtfi trofej zaredom što se tiče Kupa Srbije.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.