x

oaza mira

Ništa slično niste vidjeli: Ovako izgleda seosko imanje Miloša Bikovića, pozavidjećete mu!

Miloš Biković vlasnik je seoskog imanja nedaleko od Beograda. Trošnu kuću od blata na velelepnom posedu Biković je srušio i napravio prizemnu vikendicu u kojoj sad boravi.

Za njenu lokaciju znaju samo njegovi najbliži, a u blizini je i manastir u kom njegov brat monah služi, a glumac mu često odlazi u posjetu.

Priznao je i da se u prijestonici rijetko viđaju zbog obaveza.


U sređivanje posjeda Biković je uložio dosta vremena, ali i novca. Prvo je, kako sam ističe, baru koja se nalazila na sred voćnjaka zakopao crijepom, zemljom, hlorom a sve u cilju da otjera poskoke koji su se tu šetali, zatim je lijepo pokosio, voćnjak sa jabukama i višnjama kalemio, a zemljanu kuću na kraju srušio. Tvrdi da je imao namjeru da je sačuva, ali pošto se uveliko nakrivila nije joj bilo pomoći.


Od svega što je bilo na imanju sačuvao je ambar i ružu koju je bagerom prenio sa jednog mjesta na drugo, sve ostalo je sazidao i ne krije da je lično učestvovao u gradnji. Namjera mu je bila i da sačuva stari namještaj, da ga restaurira pa da zaista napravi novu kuću sa starinskim šmekom.

.

.

.

.

..

Izvor: Espreso 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.