x

Nisu pomislili da će im pući brak, a upravo se to desilo: Ovo je razlog razvoda Slavice i fudbalera?! Evo šta ona kaže!

Slavica Ćukteraš navodno je stavila tačku na brak sa golmanom Vladimirom Avramov.

Pjevačica je, prema riječima izvora, odlučila da se razvede zbog česte razdvojenosti. Ona je zbog Vladimira živjela u Dubaiju i Japanu i odlično su se slagali.

"Željela je da bude sa kćerkicom dok djevojčica ne napuni bar dvije godine i nije joj smetalo što ne radi i što je kod kuće. To se promijenilo kad je konačno shvatila da joj je potrebna karijera i da želi da se vrati u Srbiju", priča izvor i ističe da je Vladimir podržao njenu odluku da se posveti karijeri jer ni sam nije očekivao da će to uticati na njihov brak.


"Iako mnogi misle da je Vlada Slavici branio da pjeva, istina je da je on zapravo bio taj koji ju je natjerao da se vrati muzici. Svakodnevno bi joj govorio da nema ništa loše u tome da se posveti sebi kada im je kćerkica porasla. A kada je konačno uspeo da je ubijedi da se vrati u Srbiju i snimi pjesme, nastali su prvi problemi. Njegovo novo angažovanje u Engleskoj dok je ona u Novom Sadu sa kćerkicom, razdvojenost na koju nisu navikli, Slavičina želja da uspije i da se vrati, sve je to uzelo maha i počeli su da se udaljavaju kao par. Ni jedno ni drugo nikada nisu ni pomišljali da bi njihov brak ikada mogao da pukne, ali upravo se to desilo", kaže izvor i tvrdi da su do odluke da je razvod najbolje rješenje došli zajedno.


"Budući da je razvod sporazuman i da su oni osim emotivnih partnera, od prvog dana najbolji prijatelji, važno im je da tako i ostane. Ni pod razno ne žele da njihova kćerkica trpi i osjeti njihov razvod. Ona je još mala, a pored toga već mjesecima je naviknuta na to da su roditelji razdvojeni. Ona će naravno biti sa Slavicom, koja ni na jedan način neće uskratiti Vladi vrijeme s njom. Oni su svakako u kontaktu oko nasljednice, uskoro će Slavica kćerkicu voditi kod Vlade i sve je kako treba", zaključuje izvor, dok Slavica nije želela da komentariše intimu:

"Nikada nisam pričala o suprugu i djetetu, a tako će biti i sada. Ne želim da pričam o tome."

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.