x

Nisu svjesni kakav ih pakao očekuje: Janjuševa žena ulazi u Zadrugu, spremna da se obračuna sa Majom!

Marka Janjuševića uskoro očekuje neprijateno iznenađenje jer se njegova supruga Ena sprema da uđe na imanje u Šimanovcima da raskrinka njega i Maju Marinković. Iako se košarkaš opustio u ljubavi sa ljubavnicom, starletom koja je u "Zadruzi" već treći put, i ne sanja šta će da ih snađe.

Kako Srpski telegraf saznaje, Janjuševa žena dobila je ponudu koja se ne odbija i spremna je da pred svetom otvori dušu i otkrije sve greške supruga preljubnika, koje je imao do sada.

- Ena je porodična žena. Ona je uvijek bila u sjenci Janjuša, gajila je kćerkicu Krunu i živjela kako on kaže. On se kleo u bolji život, obećavao kule i gradove. Onda je rekao da je ulazak u rijaliti način da im obezbijedi sve što nisu imale do sada. I, šta je uradio?


- Ušao je pred kamere i sj..ao im život. Umjesto lijepog života, nanio im je sramotu, od koje ne mogu na ulicu da izađu. Kruna je već velika, zna sve. Zna da je tata preljubnik. Da vara mamu sa nekom silikonskom tetom, koja se ljubaka sa njenim tatom - kaže izvor Srpskog telegrafa, a onda nastavlja da otkriva šta će Ena da uradi kad uđe na imanje.


- Ona će napraviti haos. Ima da se na Maji slome kola za sve Janjuševe ljubavnice, koje je do sada imao. Ma ima da je izmasakrira verbalno. Ena je školovana žena, za razliku od ove silikonske praznoglave starlete. Javno će da je osramoti za vijek vjekova, tako da joj više neće pasti na pamet da pogleda oženjeno muško. Ima da joj kaže da je ona samo jedna u nizu, jedna od sto Janjuševih avantura, kao i to da se on uvijek vraća kući, njoj i djetetu. Ipak, ovoga puta Ena je riješila da nazad nema.


- Ima da kaže Maji da može da pokupi otpad i da ga slobodno vodi kod Takija, da žive sve troje zajedno. Njoj neradnik više ne treba. Dosta ga je trpjela. Propali košarkaš i čovjek koji je umjesto poštenog rada odabrao da zaradi pare na konto porodične sramote i blama. Neće uzeti ni dinara od njega, ali je potpisala odličan honorar. Samo, nije joj to važno. Ona ulazi sa ciljem da zagorča život Maji i Janjušu, koji su je obrukali pred cijelim svijetom - završava izvor Telegrafa.

Enin ulazak se očekuje svakoga dana, a to će se desiti kada se svi najmanje budu nadali. Baš kao kada je Kristina Kija Kockar ušla da rasturi vezu Slobe Radanovića i Lune Ðogani.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ cutt.ly/syvK0vy