x

Niže cijene goriva za članove BIHAMK-a na HIFA benzinskim pumpama!

Bosanskohercegovački auto-moto klub (BIHAMK) je na početku 2017. svim svojim članovima, bez obzira koji članski paket posjeduju, osigurao da od 5. januara na svim benzinskim stanicama HIFA grupacije ostvare popust od 0,05 KM/po litru bilo koje vrste goriva.

Da bi ostvarili pravo na tu pogodnost dovoljno je da kupci pokažu svoju BIHAMK člansku karticu i popust se obračunava direktno na kasi prilikom plaćanja.

 

“Od danas će članovi BIHAMK-a imati posebnu pogodnost, a to je da će gorivo biti jeftinije za 0,05 KM po kupljenom litru goriva, koje će se moći ostvariti na svim benzinskim pumpama HIFA grupacije. Ta pogodnost se odnosi na sve vrste naftnih derivata koji će članovi, odnosno vlasnici BIHAMK-ovih kartica, moći da koriste. Ono što je potrebno jeste da svaki vlasnik članske kartice istu pokaže istu prilikom gotovinskog plaćanja, te će popust biti automatski obračunat prilikom kupovine goriva”, kazao je Muris Hadžimehić, predstavnik HIFA grupacije.

 

S obzirom na to da samo članstvo u BIHAMK-u donosi brojne pogodnosti: pomoć na cesti u Bosni i Hercegovini, zemljama regije (Hrvatska, Srbija, Crna Gora), te cijeloj Evropi, ovim ugovorom je ujedno proširena i mreža mjesta na kojima se moguće učlaniti, jer od sada su vozači u mogućnosti da pristupe članstvu i na bilo kojoj pumpi unutar mreže HIFA grupacije.

 

Povodom navedene saradnje, BIHAMK i HIFA su jučer upriličili svečanost na HIFA benzinskoj stanici Stup u Sarajevu.

(fokus.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.