x

Njegova žena je IZNENADA UMRLA i ostavila ga samog sa petero djece: Kada je pronašao njenu skrivenu kutiju sve mu je bilo jasno!

Da je život veoma nepredvidiv, te da se može promijeniti u djeliću sekunde uvjerio nas je mladi bračni par čiju priču možete pročitati u nastavku.

Kesi i Džoi su mislili da dobijanjem preslatkih trojki svaka njihova patnja u životu je prestala.

 

Oni su se upoznali 2004. godine na poslu i zaljubili.

 

Dvije godine kasnije su se i vjerili. Godine 2015. Kesi i Džoi su saznali da će dobiti trojke. To je značilo da će imati petero djece mlađih od 7 godina. Dvije starije kćerke, Kloi (6 godina) i Tenli (2 godine), nisu mogle da dočekaju nove članove porodice.

 

A onda se sve promijenilo…

 

Džoi ju je požurivao da ode u bolnicu, a tamo su ljekari otkrili da ima ugrušak krvi u plućima. 29. janura 2016. godine Kesi je donijela na svijet dva dječaka i djevojčicu. Ubrzo joj je bilo bolje, ali dva dana nakon što je puštena kući, probudio ju je oštar bol u grudima.

 

Dalji testovi su pokazali da Kesi nema više ugrušaka, ali da je njeno srce pod pritiskom. U tom momentu nije imala drugih simptoma, te je puštena da ide kući.

 

Samo 10 dana nakon što su čudesne trojke došle na svijet, njihov život se promijenio u trenu.

 

Džoi je pokupio Kloi i Tenli iz škole kako bi proveli vrijeme kod kuće. Oni će zauvijek pamtiti taj dan, jer je Kesi iznenada tog dana preminula. Ispostavilo se da je ipak bez ičijeg znanja pila lijekove protiv ugrušaka, koji su u kombinaciji sa hormonima i lijekovima poslije porođaja imali fatalno dejstvo.

 

Ne postoje riječi kojim bi Džoi mogao da opiše šok i bol koji je osjetio.

 

Bilo je trenutaka kada je Džoi pomislio da će odustati od svog bola i tuge.

 

Sada se prilagođava životu svoje petero djece.

 

Priznaje da je ponekad teško uspostaviti ravnotežu.

 

“Moraš biti tu za svoju djecu. Ne možete tek tako odustati, kada znate da petero male djece zavisi od vas” – rekao je Džoi.

 

Ovu situaciju najbolje opisuje natpis na njihovj stranici: “Sada svu pažnju i odgovornost posvećujem ovim malim bićima, uspomena na njihovu majku sada živi kroz njih.”

 

Izvor: Novi.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.