x

Njen glas je čudo: Sjećate li se Ajše Kapetanović? Sada je objavila pjesmu i sve raspametila! (VIDEO)

Ajšu Kapetanović smo zavoljeli kao djevojčicu u "Zvezdama Granda" i još tada se znalo kako je riječ o nekom ko ima vanserijski talenat, ali i ono najbitnije za dobru pjesmu - čaroban vokal i dušu. Nema osobe koja nije zaplakala uz njenu izvedbu "Mojoj majci", a talentovana Sarajka je danas izrasla u pravu djevojku. Ajša je napredovala i dodatno izgradila svoj muzički status, a koliko je stepenika prošla govori i podatak da je sama sebi uradila pjesmu "Sve mi opraštaš". 


Naime, Ajša Kapetanović je nedavno predstavila pjesmu koja nosi naziv "Sve mi opraštaš". Interesantno je kako je sama Ajša napisala tekst i muziku za ovaj singl, dok je aranžman uradio Mehdi Žigo. Numera je za kratko vrijeme pobrala sve simpatije publike, što ne čudi obzirom da projekat nosi pravu priču. 

Ajša se u pjesmi kaje jer je iznevjerila svog partnera. Izgubila je pravu ljubav pa kroz pjesmu poručuje kako je zbog đavola uspjela da pokvari bajku. Spot je prava fantazija i sve je poput filma, a za što se pobrinula ekipa Invenio Films. Ajša je na račun ove numere pokupila samo pozitivne komplimente, stoga se može reći kako ima pravi hit.

Ajšu možete pratiti i putem društvenih mreža Facebook ili Instagram:

https://www.facebook.com/ajsa.kapetanovic.7

https://www.instagram.com/ajsaa_kapetanovic




KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.