x

Njene hitove svi pjevušite, a da li znate ko je ona? Dolazi iz BiH, a izazvala je pometnju na srpskoj estradi!

Ona je iz BiH, a zbog karakterističnog vokala, posebno je ``zapala`` za oko srpskoj estradi, pa i ne čudi što radi sa tamnošnjim najboljim aranžerima i muzičarima. Riječ je o Olji Bajrami! Da, dobro ste pročitali! Ova mlada djevojka se izdvojila, jer je njen glas prepoznatljiv i daje poseban šmek muzici, što je veliki plus u ovom poslu.

Olja Bajrami je crnokosa mlada dama iz BiH i jedna je od trenutno najtraženijih mladih pjevačica. Smatramo kako je vrijeme da je predstavimo svima vama, jer nažalost nije dobila dovoljno publiciteta. Olja je djevojka koja nije od skandala i više je poznata po punim diskotekama i velikim hitovima. Sigurno svi slušate i pjevušite neke od njih, ali jednostavno ne znate kako Olja Bajrami izgleda.

 

Olja je veliku popularnost stekla 2012. godine kad je izdala mega hit singl ``Pola Balkana`` (zna da sam sama), zatim hit ``Na moru Crne Gore``, a tu je ultra popularan duet sa Milanom Dinčom ``Promaja u glavi``..

 

Poslije toga je redala hitove kao što su: Aperitiv, Andoli, Loša navika, Moja pricnezo/duet sa Josipom Ivančićem, Dao si mi zeleno, te posljednji duet sa Urošem Živkoevićem - Stanje za plakanje.

 

Svakako, mislimo da je pravo vrijeme da podržite pjevače koji su manje zastupljeni u medijima i koji nisu skloni skandalima. Olja itekako zaslužuje više pažnje stoga posjetite njenu Facebook stranicu ili je zapratite na Instagramu: 

 

FB: https://www.facebook.com/olja.bajrami.7/

IG: https://www.instagram.com/olja_bajramii/

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.