x

POMEN

Njih troje došlo na Jelenin grob na 7. godišnjicu ub.stva: U ime Zorana Marjanovića zapalili svijeću, evo šta je sve začudilo!

Pjevačica Jelena Marjanović (33) prije tačno sedam godina brutalno je ub.jena dok je džogirala na nasipu Crvenka kod Borče, a za zločin je prošle godine osuđen njen suprug Zoran Marjanović i to na maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora.

Ub.stvo pjevačice godinama intrigira javnost, ispredale su se teorije zavjere i misterije, iako je za policiju i pravosuđe ovaj slučaj od početka imao samo jednog osumnjičenog, Zorana Marjanovića. Viši sud u Beogradu, podsjetimo, u julu 2022. osudio je Zorana Marjanovića na 40 godina zatvora, a u obrazloženju, između ostalog, stoji "da ne postoji savršen zločin kako je to okrivljeni mislio".


Foto: Kurir

Na borčanskom groblju Zbeg gdje počiva ub.jena pjevačica, i juče se okupila porodica osuđenog Zorana - njegov brat Miloš, sin Uroš iz prvog braka i kuma Vera. Njih troje, kao i svake prethodne godine, došli su u crnini i donijeli žito, vodu, sok i vino, koje su položili na grob, a potom su zapalili svijeće.


- U miru i tišini njih troje su u prijepodnevnim satima došli na groblje. Čudno je jer nisu međusobno komunicirali dok su mirno stajali kraj spomenika, a zatim su otišli. Ranijih godina na groblje je 2. aprila dolazio i Zoran, koji sve vrijeme tvrdi da nije kriv. Vjerujemo da su i u njegovo ime zapalili svijeću Jeleni, a on je to sam učinio u crkvi u Centralnom zatvoru. On inače provodi vrijeme iza rešetaka uglavnom moleći se - kaže  izvor.


Zoranovi brat, sin i kuma jučer nisu željeli da daju izjave, a za Kurir su kratko rekli "da nisu u mogućnosti da pričaju".

Podsjetimo, Jelena je nestala 2. aprila 2016. oko 15 sati nakon što je trčala na borčanskom nasipu u društvu supruga Zorana i njihove kćerke, a on je njen nestanak policiji prijavio istog dana.


- Sutradan je u kanalu punom vode na nasipu nađeno njeno tijelo sa 20 rana po glavi od udaraca tupim predmetom. Jelena se borila sa žrtvom i pokušala je da se spasi, a umrla je u najvećim mukama - podsjeća izvor i dodaje da je sud utvrdio da brojni dokazi ukazuju na to ko je ub.ca.

.

.

.

.

.

Izvor/Foto: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.