x

Njoj je to u genima... Evo šta je Andrijanin tata rekao o Luni pred sam ulazak u Zadrugu! (FOTO)

Duško Radonjić u Zadrugu je ušao u subotu, 17. marta, kako bi dao podršku i kako bi psihički podigao svoju kćerku Andrijanu, ali i u cilju promovisanja sebe kao muzičara. Pred sam ulazak u Zadrugu Duško je progovorio o nekoliko ukućana, naravno onima koji su najaktuelniji već više od pola godine - Kiji, Luni i Slobi.

Duško je već ranije, tokom gostovanja u studiju, rekao kako mu se Kija čini kao okej osoba, što je ponovio i pred sam ulazak u rijaliti.

- Neću ja nikoga od njih napadati, nikoga od njih troje. Kija je meni skroz okej, ne znam zašto je toliko napadaju - rekao je Duško.

Međutim, o Luni nije imao takav stav.

- Lunino ponašanje je ogledalo porodice iz koje potiče. Luni je u genima da se ponaša slobodno pred kamerama. Jednostavno, ona je vaspitana u skladu sa karakterom njenih roditelja. Luna očigledno voli da se ponaša fufasto i to je njen izbor! Nemam ništa protiv nje i mislim da joj nije lako da nosi breme porodice Đogani - rekao je Duško.


- Lunini i Slobini fanovi i mene podržavaju, jer sam iskren i uvijek kažem ono što mi je na umu. Kad vidim Lunu kako se ponaša, sjetim se da sam i ja u njenim godinama bio nemiran, a ona će sama snositi posljedice svojih postupaka - objasnio je Radonjić za Alo.

Andrijanin tata je dodao i da Mini Vrbaški nikako ne priliči da vodi ljubav svakog drugog dana pred kamerama, te da bi i te kako ratovao sa njom, da joj je on otac.


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.