x

NOVA BLAMAŽA POLITIČARA: Gradonačelnik Kosovske Mitrovice svečano PUSTIO U RAD KONTEJNERE!

Kontejner s pet zvjezdica u Kosovskoj Mitrovici... Ne, ne gostuju glumci s predstavom Dušana Kovačevića. Ovo nije gluma. Ovo je, nažalost, istina. Srpskim političarima izgleda nije dovoljno što su se blamirali svečanim otvaranjem semafora i javnih toaleta. Sada su riješili da presijeku crvenu vrpcu na 25 kontejnera! 

Predvođeni gradonačelnikom Goranom Rakićem, napravili su pravu ceremoniju, pozvali lokalne medije... I po ko zna koji put postali predmet sprdnje po društvenim mrežama.

Ova informacija iz Kosovske Mitrovice neminovno nas vuče u podsjećanje na nebuloze iz bliže prošlosti. Kandidat URS za gradonačelnika Niša Branislav Jovanović u selu Dinje Vlase ponosno je otvorio most od sedam metara, sadašnji ministar odbrane Aleksandar Vulin u vrijeme kad je bio na čelu Ministarstva za rad svečano je u Apatinu u pogon pustio lift u Domu za stare...

I da ne nabrajamo. Ko je zaboravio, lakše će se sjetiti kad pogleda fotografije. A ko zaboravio nije, sigurno mu je na um palo još pregršt ovakvih idiotarija srpskih političara.... Kao onomad kad su otvarali poljski ve-ce.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.