x

haos

Nova drama: Tara Simov i Nenad Aleksić Ša završili u policiji!

Turbulentnu emotivnu vezu Tare Simov i Nenada Aleksića Ša obilježili su brojni skandali, a uprkos tome što tvrde da sada, poslije njegovog izlaska iz pete sezone "Zadruge" nisu zajedno, "repove" i dalje vuku.

Naime, kako je za Pink.rs ispričao dobro obaviješteni izvor blizak paru, Tara i Ša su ponovo završili u policiji! Sve se dogodilo prije nekoliko dana, kada su se suočili u prostorijama policijske stanice, na informativnom razgovoru povodom prošlogodišnje dramatične saobraćajke u kojoj je, srećom, stradao "samo" novi, skupocjeni četvorotočkaš repera.


Prvi put su se poslije njegovog izlaska iz "Zadruge" vidjeli prije nekoliko dana, i to u policijskoj stanici. Ša su ponovo zvali na informativni razgovor povodom one saobraćajke, za koju je samog sebe okrivio, a pošto je, znate i sami, u sve umiješana i Tara, okrenuli su je telefonom i pozvali i nju u stanicu. Rekla je da će se odazvati pozivom, krenula, nije pojma imala da je i on tamo - za Pink.rs počinje priču izvor.


Kako kaže, njihov susret u policiji protekao je iznenađujuće fino.

- Nisu se ni svađali ni napadali, za divno čudo. Doduše, ipak su bili u policiji (smijeh). Tara je dala izjavu takođe, ostali su pri onoj priči da je Nenad vozio, ali znate svi da im niko ne vjeruje, pričalo se i prošlog ljeta da je ustvari vozila Tara, da mu je unakazila auto. Tu su, tokom pauze, ispred stanice zajedno izašli na cigaretu, normalno ćaskali... Znam da joj je poslije, kada se to završilo, ponudio prevoz do kuće, odbacio je, malo su popričali u autu o "Zadruzi" - zbog čega je sve moralo tako da bude, što su se svađali, što se ona diskvalifikovala... I tako te teme, ništa novo - rekao je izvor.


Podsjećanja radi, prošlog ljeta novi automobil Nenada Aleksića Ša marke "mercedes", čija se vrijednost procjenjuje na oko 30.000 eura, u potpunosti je uništen nakon što se zakucao u drvo. Krivicu je odmah na sebe preuzeo Nenad, koji je organima reda, ali i javnosti rekao da je on vozio, dok pojedini dokazi i svjedočenja upućuju na Taru Simov, koja tada nije posjedovala vozačku dozvolu.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.