x

NOVA DRAMA U NJENOM ŽIVOTU: Nakon razvoda sa Žikom, njihov sin...

Razvod Dajane i Žike Jakšić šokirao je javnost, a njih dvoje i petogodišnji sin Dušan ovih dana prolaze kroz pravi pakao. Dečak je teško podneo sve ovo pa je voditelja odlučila da ga maksimalno zaštiti.

Osim što se sa djetetom vratila u dom svoje majke Evice Paunović, Dajana se konsultuje sa psihologom kako bi njen nasljednik što bezbolnije prebrodio ovaj period.

 

``Dajani je sada najbitnije da Dušan bude dobro i da shvati da mu neće nedostajati ljubavi. Osim što je morao da promijeni životni prostor i sobu koja je opremljena baš za njega, mališan će morati da krene i u drugi vrtić. Dajana se trudi da je sin ne vidi tužnu, dok se o svakoj promjeni njegovog raspoloženja konsultuje sa psihologom. Žika ga često viđa kako bi mališan shvatio da su mu i mama i tata posvećeni``, kaže izvor blizak Dajani koja se odnedavno ponovo preziva Paunović.

 

Dajani su otvorena vrata ``Granda``

 

Dajana se prije nekog vremena oprobala u ulozi pjevačice, a ukoliko bude željela da nastavi karijeru, bez obzira na razvod može da računa na ``Grand`` produkciju.

 

``Dajana se posljednjih godina više posvetila ulozi majke pa je karijeru malo zapostavila. Ona je čak zatvorila i salon ljepote. Bez obzira na to što je Žika glavni producent u ``Grandu``, Dajani su otvorena vrata ove kuće ukoliko poželi ponovo da pjeva. Njih dvoje su ostali u dobrim odnosima, ali je potrebno vrijeme da se sve smiri``, kaže izvor.

 

Podsjetimo, Dajana i Žika su se vjenčali 2010. godine, a kumovi su im bili Saša Popović i njegova supruga Suzana Jovanović. Dvije godine nakon svadbe dobili su sina Dušana koji će za nedelju dana proslaviti svoj peti rođendan.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.