x

Nova sezona u Fitness RUN Zenica: Očekuje vas sjajan program!

Fitness RUN Zenica, koji je opremljen najboljim spravama svjetske marke Techno Gym,  04. septembra startao je sa novom sezonom grupnih ženskih treninga. Pažljivo odabran program obradovati će sve ljubitelje pilatesa, zumbe i cardio mix-a. Ugodni klimatizirani ambijent čeka na vas: ponedjeljak, srijeda i petak su rezervisani za Pilates i Cardio Mix, dok su utorak i četvrtak namijenjeni za Zumbu. 

Fitness RUN Zenica

Multiplex Ekran Family centar - Trg Alije Izetbegovića 86

+387 62 81 77 11

Fitness RUN Zenica radi sve da zadovolji potrebe svojih klijenata. Klimatiziran prostor će svim posjetiocima pružiti maksimalno ugodan osjećaj, po njihovoj volji. Nova sezona grupnih ženskih treninga je na radost mnogih startala 04. septembra, a pored već redovnih članova, očekuje se dolazak novih, budući da su se programu i terminu vježbi mnogi obradovali. 

 

 

Čekaju vas nove vježbe i koreografije, a termin je ostao isti:

- Ponedjeljak, srijeda i petak - Pilates sa početkom u 19:10 sati 

- Ponedjeljak, srijeda i petak - Cardio Mix sa početkom u 20:10 sati 

- Utorak i četvrtak - Zumba sa pčcetkom u 20:10 sati 

 

Inače, Fitness RUN Zenica važi za  jedan najmodernijih i najopremljenijih fitnes centara u regionu.  Smješten je u suterenu (-1) Family centra Multiplex Ekran Zenica u ugodnom i vedrom prostoru i idealno je mjesto gdje možete vježbajući oplemeniti duh i tijelo.

 

Vrhunski opremljen Fitness RUN Zenica, pod vodstvom stručnih trenera pravi je izbor za sve koji žele da svoje tijelo dovedu u odličnu formu. Svi koji brinu o sebi, svom zdravlju i izgledu mogu trenirati u ugodnoj temperaturi, a sve to je prilagođeno bh. standardu, tako da je članarina veoma pristupačna. 

 

Posjetite i ako vam se sviđa lajkajte Facebook stranicu Fitness Run Zenica: 

https://www.facebook.com/FitnessRunZenica/?fref=ts

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.