x

Nova s.Oliver kolekcija za cool jesen!

Nakon ljeta u kojem su vam, što se odjeće tiče, u mislima bile samo lepršave i prozračne haljine, minimum nakita i lagane cipele, vrijeme je da počnete razmišljati o jeseni te da obnovite svoje garderobe pokojim novim komadom koji bi vam mogao poslužiti kada nas napuste ljetne temperature. 

Mnogi su brendovi predstavili svoje stilske vizije predstojeće jeseni, a isto je učinio i super popularni modni brend s. Oliver koji za sezonu pred nama ima cool kolekciju punu odjevnih komada koji su vrlo lako prilagodljivi različitim prilikama.


Tu su karirani odjevni komadi, najčešće kaputi i sakoi, a karirani se uzorak pojavljuje i na hlačama, casual košuljama te predimenzioniranim maramama i šalovima koji izgledaju tako toplo i udobno. Stilsku jesen s. Oliver je zaokružio bluzama koje se vežu mašnom oko vrata, mekanim puloverima i skinny jeansom.


s.Oliver nije zaboravio ni na modne dodatke kao što su beretke, klasične kožne čizme koje pristaju baš na sve i svaki outfit čine još malo više cool, veliki šalovi, torbice koje se nose oko struka te poluduboke cipele…




(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.