x

nakon deportacije

Novak Đoković stigao u Beograd!

Srpski teniser Novak Đoković nakon dvosedmične drame vratio se u Beograd, gdje je sletio danas nekoliko minuta nakon 12 sati, ali se nije pojavio pred navijačima koji su se okupili u velikom broju.

Đoković je jučer deportovan iz Australije nakon što nije dobio žalbu protiv odluke ministra Alexa Hawkea da mu se uskrati viza za ovu zemlju. Srbijanski teniser je tako ostao bez šansi da brani titulu na Australian Openu i morao se vratiti kući.

Teniser je jučer oko 13 sati otputovao iz Melbournea za Dubai, a u Ujedinjene Arapske Emirate stigao je u ranim jutarnjim satima.


Foto: Mondo

Na početku nije bilo poznato gdje će se Đoković zaputiti iz Dubaija, ali je odlučio da to bude Beograd, gdje je stigao u 12:16 danas.

Naravno, na aerodromu Nikola Tesla doček je organizovao veliki broj fanova koji su ga pozdravili pjesmom i porukama "Ti si naš šampion, Novače".


"Nole, Nole", odjekivalo je beogradskim aerodromom, a ono što je zanimljivo jeste da je veliki broj stranih medija stigao u Beograd kako bi ispratio njegov doček.

Međutim, Đoković se nije pojavio pred fanovima, već je odmah napustio aerodrom Nikola Tesla, prenijeli su mediji u Srbiji. Najbolji svjetski teniser bi veoma brzo trebao otputovati u Španiju, kako bi se u Marbelli pridružio porodici.

.

Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.