x

NOVAK IZGLEDA KAO PROPALICA U ODNOSU NA RAFU I RODŽERA! TO JE SMIJEŠNO! Keš: Pobjeđivao ih kada su bili na vrhuncu, ali se stalno vraćaju!

Nekadašnji šampion Vimbldona Pet Keš kaže da su Rafael Nadal i Rodžer Federer toliko visoko postavili ljestvicu da Novak Đoković izgleda kao da je neuspješan, a samo zato što je izgubio motivaciju.

- Ne razumijem kako Nadal to radi, kao da je opsjednut tenisom. Ne znam šta ga toliko vuče. Isto je sa Federerom. Zašto bi igrao sa 36 godine da ne voli ovu igru, osim da udovolji navijačima i činjenice da voli da igra i osvaja titule? To je opsjednutost, stvar ega koja ih konstantno gura. Postavili su ljestvicu toliko visoko da neko poput Novaka izgleda kao propalica u poređenju s njima, a samo zato što je izgubio motivaciju na godinu dana. To je smiješno! Đoković je 2015. godine imao sezonu kakva nije viđena u tenisu. Pobjeđivao je Nadala i Federera koji su tada bili na vrhuncu. Uzeo im je mnogo. Ipak, ono što je začuđujuće je kako se njih dvojica konstantno vraćaju - kazao je Keš pred početak Vimbldona.


Novaka Đokovića nikako da se poslije pauze vrati na pređašnji nivo. 

- Rekao je da je u jednom momentu izgubio motivaciju, to je normalno i meni se desilo. U mojoj eri, na turu nije bilo lijepo i komforno kao sada. Morali smo da putujemo preko okeana, a to nisu bila baš sjedišta prve klase. Gotovo svi smo gubili motivaciju. Bjern Borg se povukao sa 24 ili 25 godina, Džon Mekinro je govorio o tome, Andre Agasi isto. To je normalno.


Rodžer Rašid, trener Grigora Dimitrova, kaže da Rodžera Federera na Vimbldonu mogu da zaustave samo Novak Đoković i Nik Kirjos

- Federer je glavni favoriti, ali ako Đoković uhvati zalet, zaprijetiće mu u eventualnom finalu. Novak može da iznenadi Federera - izjavio je Australijanac.


Rašid je pored Đokovića istakao samo još jednog tenisera koji bi mogao da zaprijeti Švajcarcu.

- Nik Kirijos ima talenat da pobijedi bilo koga na travi. Ali, veliko je pitanje da li može tokom dvije nedjelje turnira da sačuva nerve - iskren je bio Australijanac.

Novak Đoković će takmičenje na Vimbldonu početi duelom sa Tenisom Sandgrenom.


(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.