x

NOVAK ME NIJE SLUŠAO, RADIO JE PO SVOM! ZBOG NAČINA ISHRANE NIJE IMAO SNAGU! Agasi konačno progovorio o razlazu sa Đokovićem! Njegova izjava FRAPIRALA je teniski svijet!

Bivši trener Novaka Đokovića, proslavljeni američki teniser Andre Agasi, po prvi put je otvoreno govorio o nesuglasicama koje je imao sa najboljim srpskim teniserom.

U intervjuu koji je da za britanski "Gardijan" Agasi je iznio neke detalje o našem teniseru.


“Ja sam radio sa njim samo dok je imao povredu lakta. Oduvijek su bili samo problemi sa tim. Postojala je nada da će oporavak teći prirodno, ali ja nisam bio ljubitelj tog izbora. Sam odmor nije bio dobar izbor po mom mišljenju. Kada sam u avgustu video rezultate testiranja, bio sam veoma jasan, savjetovao sam mu operaciju i to odmah jer bi to riješilo problem jednom za svagda“, rekao je Andre Agasi.


Podsjetimo, Novak je nakon Vimbldona 2017. zbog povrede lakta pauzirao šest mjeseci. Zaigrao je na Australijan openu, ali je ponovo imao problema sa laktom, pa je u februaru otišao na operaciju.

Amerikanac smatra da je Novakova ishrana uticala na to da se sporije oporavlja.

“Nije imao snagu niti energiju, ali to je nešto što on sam mora da otkrije. Oduvijek sam vjerovao u trening snage, uvijek sam vjerovao u zdravu ishranu i kvantitet proteina u ishrani. Godinama je radio po njegovom“, rekao je Agasi.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.