x

Nove informacije o predsjedniku Srbije: Vučiću život bio ugrožen!

Ministar zdravlja u Vladi Republike Srbije dr Zlatibor Lončar u izjavi Tanjugu istakao je da predsjednik Aleksandar Vučić ima hronične, manje probleme sa srcem, ali da je u petak došlo do ozbiljnog pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja, kada je odlučio da se obrati ljekarima VMA. Odmah po prijemu procijenjeno je da je predsjednik Srbije životno ugrožen.

U ovoj zdravstvenoj ustanovi su medicinski timovi momentalno sproveli sve neophodne mjere za saniranje ovako ozbiljnog stanja, a predsjednik Vučić je, prema riječima ministra Lončara, dobro odreagovao na terapiju koja mu je prepisana. Ipak, stručni timovi VMA su predsjedniku Srbije preporučili da u narednom periodu smanji svoje redovne aktivnosti kako bi se u potpunosti oporavio od pogoršanja zdravstvenog stanja do kog je došlo u petak.

- Koristim ovu priliku da lično zahvalim medicinskim timovima VMA, koji su još jednom pokazali svoju stručnost i profesionalizam, rekao je ministar Lončar dodajući da su vrhunski ljekari i sestre potvrda snage jedne države.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.