x

Nove lokacije Fresh Cornera sa bogatom ponudom za osvježenje na Ininim i Energopetrolovim benzinskim stanicama!

Započeli su radovi na uvođenju Fresh Cornera koncepta na 4 lokacije benzinskih stanica Ine i Energopetrola.  Nove lokacije Fresh Cornera će kupci moći posjetiti u Sarajevu na Ini u naselju Stup, te Energopetrol stanicama Čengić Vila i Stupska petlja, a procijenjeno vrijeme trajanja radova je 30 dana. U narednom periodu se očekuje početak radova i na Ininoj stanici Sutina u blizini Mostara. 

Ovim projektom,  vjerni kupci Ine i Energopetrola će uz visokokvalitetna goriva i bogatu ponudu robe široke potrošnje, moći uživati u ugođaju i ponudi bogatog asortimana Fresh Cornera. 

 

„Raduje nas nastavak ovog projekta, čiji je osnovni cilj kupcima ponuditi najviši kvalitet usluge i proizvoda, kao i stvoriti ugodan ambijent za odmor i osvježenje na našim benzinskim stanicama. Naše opredjeljenje je kontinuirano podizati nivo usluge koju nudimo, a projekt novih Fresh Cornera je osmišljen i provodi se upravo s tim ciljem. Sigurni smo da će naši kupci prepoznati vrijednost koju stvaramo”, izjavio je Ante Aralica, direktor Holdine i Energopetrola.

 

U jedinstvenom i ugodnom ambijentu Fresh Cornera nudi se bogata ponuda svježe pripremljenih sendviča i ukusnih pekarskih proizvoda kao i  izvrsnih kafa, premium čajevia i drugih osvježavajućih napitaka. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.