x

Novi ambijentalni način rada Samsung QLED televizora Pretvorite dnevnu sobu u galerijski prostor!

Kompanija Samsung Electronics najavila je da će njegova QLED TV linija za 2019. godinu ponuditi potpuno novi ambijentalni način rada koji je dizajniran za prikaz različitih sadržaja, uključujući svjetski poznata umjetnička djela, čak i kada je TV ekran isključen. Kroz ovaj režim, na TV ekranu ćete moći pristupiti različitim sadržajima kao što su novinski naslovi, ažuriranja vremena, fotografije i muzika.

 Osim toga, Samsung je sarađivao s poznatim umjetnicima kao što su Tali Lennox i Scholten & Baijings kako bi prikazali svoje jedinstvene umjetničke radove na QLED TV-u koristeći ambijentalni režim, koji je sada dizajniran da poboljša svakodnevni život potrošača i pruži im jedinstvena iskustva u gledanju sadržaja izvan onoga što se prikazuje na TV ekranu i kada je uključen.


“Ponosni smo što možemo ponuditi novi ambijentalni način rada, koji ne samo da dodaje novu vrijednost TV ekranu kada je isključen, nego i donosi nove pogodnosti za život našim klijentima, krećući se izvan konvencionalnih televizora”, rekao je Jongsuk Choo, izvršni potpredsjednik Visual Display Business-a u kompaniji Samsung Electronics. "Planiramo proširiti sadržaj za ambijentalni režim tako što ćemo sarađivati s mladim, talentovanim umjetnicima u sljedećih nekoliko godina, kako bismo našim korisnicima pružili još veće uživanje u QLED televizorima."

Kao dio početnog uvođenja novog ambijentalnog načina rada, Samsung je sarađivao sa talentovanim umjetnicima kako bi pomogao potrošačima da svoje domove učine toplijim i ugodnijim okruženjem. Poznata po svojim apstraktnim uljanim slikama, Tali Lennox, uticajni model i umjetnica, udružila je snage sa Samsungom za novi ambijentalni režim. Scholten & Baijings iz Holandije su također stvorili kolekciju raznih domaćih umjetničkih radova koji sadrže proizvode od porculana i tkanine u elegantnim bojama i uzorcima.

Za više informacija o Samsung-ovim QLED televizorima i magičnom ekranu, posjetite www.samsung.com/tvs .


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.