x

Novi detalji o razlazu Goriii Banda: Ne moram više pjevati kad imam bogatu suprugu!

Kontraverzni biznismen i muzičar o kojem svakodnevno možete čitati u stupcima Crne-Hronike, oglasio se povodom informacije o raspadanju njegovog benda.

“Dragi naši prijatelji jedno malo obavještenje za sve koji vole i prate GORI BAND ovih proteklih godina i godina. Ja i Danijel više NEĆEMO raditi zajedno. Ja nastavljam tamo gdje smo stali samo sa kolegicom Ellom i tu će biti i naš dragi Faruk Duran kojeg znate odlično po dobroj atmosferi i dobrim dernecima. Idemo jako i dalje Volimo Vas i čekamo na nastupima obećavamo odličan provod” – saopštili su iz ovog benda.

Redakcija portala Crna-Hronika kontaktirala je Danijela Džafića povodom navedenih informacija koje su dostupne javnosti.

“Tačno je, više Gori band ne postoji u sastavu u kome je bio, a to smo bili Enes Terzo i ja. Band nije ni moj ni njegov, nego naš. Znači, uz naš dogovor, Enes nastavlja sam i koga već on odabere za saradnika. Mi smo brend, mogli prodat. Gori band, osim nas i Tribun banda niko drugi ni ne svira po Sarajevu. Al pošto Enes nastavlja sa muzikom, a nema svađe među nama, u ljubavi se razilazimo, njemu ostavljam sve to. Zvoni mi telefon čitavo jutro jer je malo ružan status Enes postavio, ispade kao da smo se posvađal, ali nismo!” – izjavio je Danijel Džafić za naš portal.

“Moraš biti posvećen publici. Publika to zaslužuje. Najveći teret pao je na Enesa i to nije fer. Pogotovo nije fer da članci, novinarski naslovi o meni i mom životu ugrožavaju i narušavaju ugled benda. Ovo je fer odluka, i želim im sve najbolje!

Koji je pravi razlog razlaza sa članovima “Gori bend”?

“A razlog što sam izašao iz banda je sljedeći. Kako sam uvijek iskren i realan, ovaj put ću isto takav biti. Sam sam godinama unazad ulagao i sticao, a onda sam oženio baš bogatu ženu, koja mjesečno ima toliko kirija, da ne moramo ništa raditi. Može li bolje, mlađa 18 godina plus u parama! Savjet svima koji se žene drugi put kao ja. Godine nisu bitne, samo pratite osjećaje i ne ženite i ne udajite se sirotinju! – kroz smijeh govori Dado za naš portal.

“Kafana je izvor bluda, varanja, meni 40 već, a klinke se nude na svakom koraku, pa da ja ne bih svoju ženu sekirao, koju volim najviše na svijetu, ide muzička penzija u 40-toj godini života.” – izjavio je Danijel

Poslije biznisa sa muzikom, automobilima, čime ćeš se sad baviti u životu?

Supruga i ja ulazimo u veliku investiciju sa našim prijateljem iz Beograda, zalogaj nije mali. Korona je, ušli smo duboko, ali dat će Bog, isplatiće se. Pravimo zgradu na Novom Beogradu. Što mi osim novca, iziskuje puno vremena, odsustva iz Sarajeva, a gdje su putovanja, život na točkovima. To sa svirkama su sitne zarade u odnosu na građevinu, više gubim što dajem nego što dobijam.

“Pored gradilišta, počeli smo praviti i vikendicu u Kiseljaku. Pa od kad se probudim nemam vremena kad da jedem, a čitav zivot se zalažem za nerad. Hvala bogu imam zlatnu suprugu. Ona i njena porodica posjeduju dosta poslovnih prostora na Barama i hotel Fočin Han na Baščaršiji kod Sebilja. Malo ću se povući iz javnosti, jer moram biti podrška svojoj supruzi koja je u trudnoći već 5 mjesec. Dobit ću sina i to je najveće bogatstvo koje mi može dati. Zahvalan sam svima, njoj i naravno Bogu”. – za kraj dodao je Danije Džafić.

Izvor: crnahronika.info

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.