x

ŽALE ZA IZGUBLJENIM ŽIVOTIMA

Novi detalji pogibije brata i sestre kod Vrnjačke Banje! Poznanik oktrio: Bio je vozač kamiona, sigurno nije bio pijan i drogiran!

U saobraćajnoj nesreći koja se prije tri dana dogodila na putu Goč - Vrnjačka Banja nastradali su vozač "škode" Nenad G. (62) i njegove saputnice Radojka R. (74) i Nada G. (61)

Nakon stravične saobraćajne nesreće na putu Goč - Vrnjačka Banja, kada je automobil "škoda rapid" sletio s puta i zakucao se u drvo, otkriveno je da su poginuli Nenad G. (62) iz Novog Sada i njegova sestra Radojka R. (74), koja je strana državljanka, kao i njihova prijateljica Nada G. (61) iz Bačke Topole, dok je njihova druga prijateljica Lj. P. (61), takođe iz Bačke Topole, teško povrijeđena i smještena u KC Kragujevac.


Nesreća se dogodila prije tri dana  oko 16 sati u mjestu zvanom Šiljati kamen kada je Nenad G., koji je bio za volanom "škode" beogradskih tablica, u kojoj su se nalazile i tri putnice, iz nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad automobilom, sletio sa puta i potom snažno udario u drvo.

- Od zadobijenih povreda na mjestu nesreće preminula je Nada G., a vozač automobila i druga saputnica , inače njegova sestra, preminuli su na putu do bolnice, dok je teško povrijeđena LJ. P. najprije prevezena u kraljevačku bolnicu odakle je zatim transportovana u KC Kragujevac - kaže izvor.


Prizor na mjestu slijetanja automobila bio je mučan, a u izvlačenju nastradalih pomagali su vatrogasci, ali i građani koji su se tu zadesili.

- Auto je udario u drvo, pa sletio s puta. Zadnji kraj automobila je bio metar i po na asfaltu. Inače, riječ je o novom putu Vrnjačka Banja - Goč, i on je dosta strmiji od starog puta. Mi koji živimo u tom kraju, tuda vozimo 40 na sat, jer ima dosta serpentina. Pretpostavljamo da vozač nije poznavao ovaj put i da je malo brže vozio - pričaju mještani i dodaju da je vozač izvučen na nosilima do kola Hitne pomoći.


- Bio je živ, žao nam je što nije izdržao. Auto su poslije sjekli vatrogasci kako bi mogli da ga izvuku i otjeraju na vještačenje, koje će pokazati da li je bio tehnički ispravan - objašnjava izvor.

Od tragično preminulih jučer su se opraštali njihovi prijatelji, rodbina i poznanici, a jedan poznanik navodi da je Nenad G. bio vozač kamiona po zanimanju.


- Počivajte u miru moje komšije. Nenad je bio vozač kamiona i sigurno nije vozio pod dejstvom alkohola ili droge. Njegova sestra Radojka i komšinica Nada, kao i prijateljica Lj. P. zasigurno ne piju - naveo je jedan poznanik:

- Nenad i Radojka su živjeli u inostranstu, a toliko su voljeli rodni kraj, svoju Srbiju, da su često rado dolazili, a ovo je, nažalost, bio posljednji put.

.

.

(Kurir.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.