x

Novi dukat kefir - Okus kakvog se sjećate stigao je na police

Lactalis BH na tržište plasira zdravi mliječni napitak nastao po tradicionalnoj recepturi kojeg prepoznaju i vole brojne generacije.

Kefir kakvog se sjećate

Lactalis BH na tržište je plasirao svoju verziju jednog od najpoznatijih mliječnih napitaka, DUKAT Kefir. Iznimno osvježavajući, resak i opojan, DUKAT Kefir nastaje prema tradicionalnoj recepturi, evocirajući izvorni okus poznat brojnim generacijama stoga se deklarira kao okus kakvog se sjećate.

Blagodati kefira

Zbog svog pozitivnog utjecaja na očuvanje vitalnosti, konzumacija kefira ima dugu historiju na prostorima Bosne i Hercegovine. Zahvaljujući djelovanju kefirnih kultura i niskog sadržaja mliječne masti, novi DUKATOV Kefir, osim blagotvornog utjecaja na organizam, ima i neodoljiv nekadašnji reski okus koji je poprimio status legende među mliječnim proizvodima.

Čaša Dukat kefira na dan, za vječnu vitalnost odličan plan!

DUKAT Kefir na tržište dolazi u praktičnom pakovanju od 300 grama, idealnoj dnevnoj dozi koja će pridonijeti očuvanju vitalnosti organizma. Blaga pjenušavost postiže se procesom fermentacije kojim se stvara manja količina CO2. Ovaj su napitak još od davnina spremali stanovnici Kavkaza smatrajući ga eliksirom života.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.