x

Novi koncept Haciende: U novom ambijentu sada možete uživati uz najbolje nargile! (GALERIJA)

Na dobro poznatoj lokaciji Bazardžani 3 sinoć je veliki broj Sarajlija prisustvovao svečanom otvorenju novog koncepta Haciende. Novo ruho i novi, predivni ambijent od sada vas čeka kao Hookah Lounge, tako da ćete tamo ubuduće moći uživati u najboljim nargilama. Svakako, pred posjetiocima je dosta iznenađenja, a već sinoć je vladalo ogromno oduševljenje jer je za sve prisutne bila obezbijeđena besplatna nargila. 

Hacienda Hookah Lounge

Bazardžani 3, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

033 441 918

Predivni ambijent Haciende je sinoć ugostio maksimalan broj gostiju, a svi su uživali u čemu drugo nego najboljoj shishi u gradu. 

Iz Haciende poručuju kako nas u narednom periodu očekuje dosta sjajnih događaja, a ekipa Ekskluzive se uvjerila kako je vladala sjajna atmosfera.

Hacienda Hookah Lounge će u narednom periodu bez sumnje biti mjesto okupljanja i najljepših momenata. Ugodan, domaćinski ambijent vam šalje pozitivne vibracije tako da ćete biti opušteni, a uz najbolju shishu je komfor 100% zagarantovan.

Ukoliko ste spremni da budete dio jedinstvenih druženja, onda će Hacienda Hookah Lounge postati vaš izbor broj 1. Neovisno da li da se tamo uputite tokom dnevnog ili večernjeg termina možete biti sigurni da nećete požaliti što ste svratili do objekta na sjajnoj lokaciji Bazardžani 3.

Hacienda je dostupna i na društvenim mrežama: 

https://www.facebook.com/HaciendaSarajevo/

https://www.instagram.com/hacienda.sarajevo/

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.