x

Novi pametni termostat Siemens!

Siemensova divizija Building Technologies predstavlja novi pametni termostat za regulaciju grijanja stambenih zgrada. Pametni termostat RDS110 možete pripremiti za upotrebu u samo nekoliko minuta i može se kontrolisati putem aplikacije za mobilne telefone.

Termostat s ugrađenim senzorima za sobnu temperaturu, kvalitetu zraka, vlažnost i prisutnost stanara može se kombinovati s vanjskim senzorima za vanjsku temperaturu ili prekidačem koji javlja otvaranje prozora. Zaslon osjetljiv na dodir prikazuje bitne informacije za jednostavan rad. Simbol zelenog lista označava radi li sistem grijanja s najvišom mogućom energetskom učinkovitošću. Termostat je opremljen senzorom za prisutnost i automatski prebacuje na niz udobnosti čim se otkrije prisutnost osoba. Sedmični vremenski programi za grijanje i pripremu potrošne tople vode za kućanstvo vidljivi su na mobilnoj aplikaciji i lako se mogu prilagoditi. Zahvaljujući brojnim funkcijama kontrole putem mobilne aplikacije i zaslona osjetljivog na dodir, intuitivnim radom i nadzorom kvalitete zraka na bazi senzora, pametni termostat stvara savršena mjesta na temelju zahtjeva korisnika.

Upravljanje termostata je intuitivno pomoću mobilne aplikacije ili lokalnog zaslona osjetljivog na dodir. Pametni termostat povezan je s WLAN kompatibilnim usmjerivačem koji osigurava prenos podataka u oblak Siemens. Korisnici mogu pristupiti tim podacima iz aplikacije i jednostavno kontrolisati do 12 termostata s mobilnog telefona. Aplikacija je dostupna na brojnim jezicima, uključujući njemački, engleski, francuski, talijanski, španjolski i kineski.

Pametni termostat ima algoritam samostalnog učenja koji određuje najbolju strategiju grijanja za postizanje željenog nivoa udobnosti uz maksimalnu energetsku učinkovitost. Termostat odabire optimalno vrijeme uključivanja grijanja ovisno o očitanju senzora. Tokom dana termostat podešava strategiju grijanja prostora i upotrebljenih uređaja za grijanje, čime značajno pridonosi nižoj potrošnji energije i smanjenim troškovima energije.

Vrhunski dizajn 90mm crnog zaslona osjetljivog na dodir odražava vrhunsku tehnologiju Siemensovog pametnog termostata RDS110. Zaslon osjetljiv na dodir odgovara uslovima osvjetljenja u prostoriji i osigurava optimalnu čitljivost. Zaslon i njegove različite mogućnosti informisanja i kontrole mogu biti u potpunosti zaštićene od neovlaštenog pristupa.

Termostat se može instalirati i pustiti u rad u vrlo kratkom vremenu. Instalacija ne zahtijeva WLAN. Integrisani navigacijski asistent olakšava puštanje u rad, cijeli proces je završen za nekoliko minuta u samo nekoliko koraka.

Pametni termostat je certificiran kao eu.bac klasa AA i zadovoljava eko-dizajn klase IV za optimalnu energetsku učinkovitost.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.