x

Novi PEUGEOT Partner Tepee Electric!

Novi PEUGEOT Partner Tepee Electric spaja adute porodičnog monovolumena Partner Tepee koji su zaslužni za njegov uspjeh već od samog početka prodaje, sa prednostima i užitkom u vožnji s električnim vozilima. Uz prostranu i prilagodljivu unutrašnjost nudi udobnost za pet putnika.

PEUGEOT Partner Tepee Electric namijenjen je rastućem broju kupaca koji žele spojiti električnu mobilnost sa različitim svakodnevnim aktivnostima osobne prirode ili sa kombinacijom osobnih i poslovnih aktivnosti. Homologirana autonomija od 170 km dovoljna je za potrebe većine evropskih vozača koji dnevno u prosjeku prijeđu manje od 60 km. PEUGEOT Partner Tepee Electric na taj način proširuje polje upotrebe električnih vozila: svakodnevne grupne vožnje, na primjer do posla i ostalih ciljeva kao i porodični izleti od sada su kompatibilni s električnom mobilnošću.

 

PEUGEOT Partner Tepee Electric će biti prvi put predstavljen na automobilu salona u Ženevi 2017. godine. U prodaji će se naći od septembra.

 

Stopostotno električna sloboda kretanja

Kvaliteta boravka i modularnost na najvišem nivou

Novi PEUGEOT Partner Tepee Electric je obdaren kvalitetom boravka i prikladnom praktičnošću porodičnog monovolumena PEUGEOT Partner Tepee. Modularna unutrašnjost omogućuje udobnu vožnju za pet putnika i jednostavan prijevoz većih predmeta:

 

- pet pojedinačnih sjedala sa tri odstranjiva zadnja sjedala ispod kojih je dostupan ravan pod;

- zapremina prtljažnika jedna od najboljih u ovoj kategoriji prostire se sve do 1350 litara kada je u vozilu pet osoba, a kada se u vozilu nalaze dva putnika s odstranjenim zadnjim sjedalima zapremina iznosi 3000 litara;

- velika prtljažna vrata sa ekskluzivnim odižućim zadnjim staklom u ovom segmentu omogućavaju jednostavan utovar u svim uvjetima.

 

Ova izuzetna modularnost prilagođava se svim oblicima aktivnosti. Uz stopostotno električno monovolumensko vozilo od sada je moguće bez problema voziti djecu u školu, putovati zajedno sa kolegama na posao ili prevoziti bicikle za porodični ili prijateljski izlet.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.