x

Novi Porsche bicikl košta 12.900 evra

I dok se elektrifikacija u Porscheovoj gami dešava postepeno, pažljivo ispipavajući teren, u ponudi na dva točka Porsche se nije puno dvoumio. Za bicikle s Porscheovim potpisom znamo već godinama, a sada su stigle i dvije atraktivne prinove.

Ponuda se širi sa dva modela, i to Cross Performance i Cross Performance EXC, pri čemu se potonji nudi u šest istovjetnih nijansi kao i Porscheovi automobili. Bicikli su razvijeni u saradnji s Rotwildom, renomiranim proizvođačem brdskih električnih bicikala, navodi Index.hr.

Pritom je dizajn snažno inspirisan Porscheovim Taycanom, ali pravi razlog širenja Cross serije su ipak mehaničke karakteristike. Bicikli su opremljeni Shimano EP-801 elektromotorom s baterijom kapaciteta 630 Wh. Karbonski okvir se podrazumijeva, kao i viljuška Fox 34 Float Factors s hodom od 120 mm, uključujući i Flat DPS vazdušni amortizer. Listu komponenti zaokružuju Shimano XT Di2 menjač s 12 brzina i Magura MT7 disk-kočnice.

Zadovoljstvo vožnje ovakvog bicikla nije jeftino. Start je na 12.900 evra, dok je EXC s posebnim bojama hiljadu evra skuplji, prenosi Autoblog.rs.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.