x

djeca željna oca

Novi problemi: Darko Lazić se posvađao sa majkom, ovo mu je ozbiljno zamjerila!

Darko Lazić nije proslavio ni prvu godišnjicu sa djevojkom Katarinom, a njegova majka Branka stalno ima zamjerke na njegovu novu vezu. Kako se požalio svojim saradnicima, majka mu je očitala bukvicu što ne misli na svoju djecu Alekseja i Lorenu i što slobodno vrijeme provodi samo sa Katarinom.

– Branka je baš ljuta, jer joj Darko stalno obećava, ali ništa ne radi tako kako kaže. Najviše je duša boli što su djeca željna i oca, a on ide po restoranima i salašima sa djevojkom. Ok je njoj i to što on sebi malo da oduška kada nema nastupa pa otputuje sa Katarinom, sve ona to razumije i podržava, ali djeca treba da mu budu prioritet i na prvom mjestu. Srećom Lorena uz Anu i njenog muža i polubraću ima sve i vode je i na ljetovanja i zimovanja, dijete ne oskudijeva ni u čemu jer kada bi čekala Darka ostala bi kod kuće – objašnjava izvor blizak Lazićima i nastavlja.


– Sa druge strane Lorena je sada drugi razred i nije joj baš drago kada vidi da se tata ni ne interesuje za njenu školu, šta uči i koje ocjene ima. Nije bio ni na jednom roditeljskom sastanku, niti na priredbi, kao što drugoj djeci dolaze oba roditelja. Često je i u suzama, i zove babu Branku da pita gdje je tata i kada će doći po nju. E to sve mnogo tišti Branku, pa kada joj se skupi, okrene Darka i izdere se na njega do te mjere da ne govore po deset dana – zaključio je izvor.

.

.

.

.

..

.

.

.


Izvor: Paparazzo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.