x

NOVI SKANDAL! Kija Kockar i Sloba Radanović u centru nove afere, PJEVAČ SPREMA TUŽBU!

Pobjednica Zadruge a Kija Kockar i njen bivši suprug Sloba Radanović našli su se u neprijatnoj situaciji kada su se u javnosti pojavile poruke koje su njih dvoje navodno razmjenjivali, dok je zapravo riječ o fotomontaži.

U porukama koje su počele da kruže internetom Kija Kockar navodno poručuje Slobi da podržava svoju bivšu djevojku Lunu Đogani, dok joj pjevač govori da neće da se svađa zbog blogerke.

Osim Lune, pominju se i pjevačevi poslovni saradnici, a Sloba je demantovao da je ova prepiska vjerodostojna i, kako kaže, riječ je o fotomontaži zbog koje je spreman da uloži i tužbu budući da su oboje šokirani onim što se desilo.

- U javnosti su se pojavile navodne poruke između mene i moje bivše supruge koje su ništa drugo do montaža. Nije mi jasno kako nekome mogu da padnu ovakve stvari na pamet? Nikada ne bih napisao takve stvari. Ružno je i da se u priču uvlače ljudi koji nemaju nikakve veze sa rijalitijem, već su moji poslovni partneri. Zaista sam zgrožen i razmišljam o tužbi - rekao je Sloba.


(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.