x

NOVI SKANDAL! LUNIN OČUH OPTUŽEN KAKO PREKO POSLA KOJI RADI MANIPULIŠE GLASOVIMA PUBLIKE: Tako je pobjeđivala i na Zadrugoviziji...

Dok dobar dio Srbije već mjesecima pomno prati dešavanja u Zadruzi sa posebnim akcentom na ljubavni trougao Sloba – Kija – Luna, većina njih koji glasaju za svoje favorite, ni ne znaju da je taj proces po svemu sudeći obesmišljen i namješten!

Naime, u uključenjima uživo Luna je već nekoliko puta javno isticala da zna da će pobjeđivati u glasanju i da uopšte ne brine oko toga, ali razlog takve samouvjerenosti, kako Govorisrbija.rs ekskluzivno saznaje, nisu simpatije gledalaca prema njoj, već činjenica da joj je očuh Andrej Atijas na funkciji sa koje može direktno manipulisati glasovima!


On se nekoliko puta provlačio kroz žutu štampu zbog različitih ljubavnih i drugih afera, a redovno je predstavljan kao “sarajevski biznismen”, bez puno preciziranja o poslu kojim se bavi.

Ipak, otkrivamo da je Atijas direktor korporativnih komunikacija i odnosa s Vladom Bosne i Hercegovine u okviru kompanije Siemens, odnosno jedan od ključnih i najuticajnih ljudi u toj svjetski poznatoj kompaniji na teritoriji BiH, pa i u čitavom regionu!

Naš izvor potvrđuje da je Atijas, još prije ulaska Lune u Zadrugu, imao čvrst dogovor sa njom oko manipulacije potrebnim glasovima, čime je čitav rijaliti u potpunosti obesmišljen.

Da je riječ o manipulisanju SMS glasovima svjedoči i činjenica da je Luna Đogani ubjedljivo pobjeđivala kada je ovaj vid glasanja u pitanju, dok su rezultati glasanja na društvenim mrežama bili drastično različiti.

Da li će produkcija Pink televizije pronaći način da zaštiti volju gledalaca vidjećemo uskoro kada nas očekuje veliko finale ovog popularnog rijalitija.


(Govorisrbija.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.