x

Novinar raskrinkao pjevače: Jedan je prijetio da će platiti 500 eura da me ubiju, a drugi je htio da me vuče po putu!

Novinar Milan Milošević jedini je predstavnik svoje profesije u Zadruzi, najimpresivnijem rijaliti programu ikada viđenom na ovim prostorima i u svijetu. On je sinoć učestvovao u emisiji Baneta Čolaka i Lune Đogani i odgovarao na škakljiva pitanja, kako njihova, tako i ostalih učesnika.

Prvo što je otkrio bilo je da je dobijao prijetnje smrću zbog posla kojim se bavi i ispričao šta mu se dešavalo:

 

- Prijetio mi je jedan poznati pjevač, jer sam otkrio da je u vezi sa jednom mlađom djevojkom, on mi je rekao da će da plati 500 eura da me ubiju. Drugi je htio da me strpa u gepek, odveze na Slaviju i vuče po putu, međutim, uz pomoć prijatelja sam uspio da dozovem pameti gospodina i sad smo dobri drugari - ispričao je Milan.

 

Takođe je otkrio da je njegov cilj i motiv ulaska u Zadrugu da osvoji prvo mjesto i vrijednu nagradu od 50 hiljada eura, kako bi mogao sebi da kupi stan. Ono što je voditelje interesovalo jeste da li se plaši da bi neko mogao da ga ucjenjuje nekim stvarima koje posjeduje protiv njega i uništi mu reputaciju koju je izgradio:

 

- I da posjeduje, ja bih volio, ali ne postoji ništa kontroverzno, sve je normalno u mom životu, ne bi bilo ništa zanimljivo. Ne postoji stvar kojom bi neko mogao da me ucenjuje - rekao je on. 

 

Na pitanje koga, izuzev sebe, vidi kao pobjednika rijalitija Zadruga, on je naveo Lunu Đogani, Smilju Janković, Tanju Jovićević, Žarka Stojanovića i Slobu Radanovića, ali je i otkrio da misli da komičar Miroslav Đorđević ne doprinosi ovom šou programu i da bi on trebalo da ode. 

 

Na koja škakljiva pitanja je Milan još dao odgovore, između ostalog i sa kojom učesnicom Zadruge bi imao se*s, pogledajte u videu:

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.