x

nije joj prijatno

Novinari otišli kod Duškove majke: Evo šta Karleušina svekrva kaže o skandalu!

Majka bivšeg fudbalera Duška Tošića Nikoleta Tošić stala je na stranu sina u njegovoj porodičnoj drami sa suprugom Jelenom Karleušom.

Duškova majka progovorila je za Srpski telegraf tvrdeći da nije tačno da je njen nasljednik iako je, kako kaže, upućena u sve.

Nikoletu koja živi u selu Orlovat nije mogla a da ne prokomentariše porodični skandal, kao i zabranu prilaska koju je Tošić dobio na 30 dana odlukom suda.


- Čujem šta se sve piše i vjerujte mi da mi, kao majci, nije prijatno kad sve to dođe do mene. Nije istina da je moj sin bilo koga udarao. To nije tačno. Novine, naravno, imaju pravo da pišu, tu ništa ne mogu - rekla je Nikoleta.

Kada su njegovu majku pitali kako bi se ona osjećala da je neki muškarac pljune ili ošamari, Nikoleta se okrenula, uz riječi da ne bi da priča na pomenutu temu.


- Ne znam kako bih reagovala da me muškarac udari. Neću ništa da komentarišem i zato nemojte da me pitate. Ni druge to ne treba da zanima, mislim na komšije - kratko je odgovorila, pa nastavila da hrani životinje.

Komšije su rekle da je i ta kuća skroz sređena, ali da bivši fudbaler rijetko dolazi u Orlovat, pa njegova majka vodi računa o placu.


- Nikoleta sređuje obe kuće. Ona je vrijedna žena, Duško slabo dolazi. Ranije je više dolazio, sad vjerovatno ne može zbog obaveza. Što se tiče tog skandala s Jelenom, ne bih ja da se uplićem. To je njihova stvar. Mi smo komšije, što bi nas to trebalo da zanima. To je njihova stvar, ni Nikoleta o tome ne priča s nama ni mi ne pitamo. Duška znamo odmalena, bio je uvijek fino i vaspitano dijete, takvog ga pamtimo - kratko je prokomentarisao meštanin.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.