x

Noviteti u Fitness centru Sunlight Run: Nove sprave i neodoljive akcije!

Fitness Sunlight Run, koji se nalazi u Grand centru na Ilidži, odmah pored solarijuma Sun Beauty Light nevjerovatnom brzinom prisvojio ogroman broj članova, a razlog tome, pored vrhunske opremljenosti, svakako su stalne akcije i popusti, što je jasan znak da ovaj fitness centar nagrađuje vjernost klijenata. Iako od samog otvorenja nosi osobine najmodernijeg i najopremljenijeg fitness centra, Sunlight Run ne posustaje, te nastoji da svojim članovima obezbijedi samo najbolje uslove za vježbanje, pa je osim novih hit akcija, koje ne smijete propustiti obezbijedio nekoliko novih sprava za vježbanje. 

Sunlight Run

Grand centar - Ilidža

+387 61/101 - 929

Fitness Sunlight Run ima ogroman broj članova, kako muškaraca, tako i žena. Kako pripadnice ljepšeg pola biraju fitness kao ultimativni vid zabave i rekreacije, Sunlight Run je prepun mladih djevojaka, ali i dama srednje životne dobi koje žele maksimalno poboljšati svoj izgled. Kako je tamo, kao što smo i do sada navikli sve predodređeno ženama, Sunligt Run je i ovoga puta spremio specijalni popust za sve žene. 

 

Sunlight Run i ovoga puta misli na svoje članove, a ovoga puta najviše razloga za slavlje imaju žene. Stoga, članarina od SAMO 35 KM podrazumijeva: fitness, zumbu, aerobik, pilates + pomoć profesionalnih trenera. 

 

Osim toga, Sunlight Run misli i na svoje stalne članove, a hit ponuda podrazumijeva popust od 20% za sve one koji uplate članarinu na 3 i 6 mjeseci. 

 

I pored hit akcija kojima je pokazao zašto je omiljeni fitness centar, Sunlight Run zahvaljujući svojoj opremljenošću važi za najmoderniji i najopremljeniji centar na Balkanu. No, i pored toga,  Sunlight Run je za svoje dosadašnje i buduće članove obezbijedio nekoliko novih, modernih sprava u kojima će bez sumnje uživati. 

 

Posjetite Sunlight Run u Grand centru na Ilidži - jedini fitness centar na Balkanu, koji je rađen po svjetskim standardima i saznajte zašto je to fitness sa najvećim brojem članova, a ujedno iskoristite neodoljive akcije.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.