x

Novogodišnja dječija modna revija Free Modelsa! (GALERIJA)

U prelijepom prazničnom ambijentu Importanne centra u subotu 23. decembra održana je Novogodišnja dječija modna revija u organizaciji modne agencije "FModels" koja je još jednom pokazala visoki nivo profesionalnosti i ogromno iskustvo u organizaciji i radu sa djecom i tinejdžerima.

Prostor uređen i dekorisan u susret nadolazećim praznicima oduševio je mnogobrojnu publiku, a posebno djecu, kako učesnike tako i slučajne prolaznike. U sklopu modne revije predstavili su se mališani iz pet različitih škola sa područja grada u različitim izlazima i koreografijama.

 

Profi grupa FModels predstavila je prazničnu  kolekciju modne kuće "Lindex" sa dva izlaza i "Blue Kids". Za sami kraj "Vispak"i "Kent" su nagradili sve učesnike slatkišima iz svog asortimana. Sve prisutne oduševio je i vokal Ajdina Vranešića koji je otpjevao dvije poznate balade. Nakon revije uslijedila je predstava o Deda Mrazu i ples sa maskotama iz poznatih crtića. Da bi i ovaj put sa tehničke strane sve proteklo onako kako je i trebalo pobrinuo se neprestižni "New Event".

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.