x

Novogodišnji praznici u Crnoj Gori uz Bijelo Dugme, Vladu Georgieva, Severinu, Tropico Band, Anu Bekutu, Harisa Džinovića...

Crna Gora je i ove godine odlučila veliku pažnju posvetiti dočeku Nove godine, te su obezbijedili bogat program za sve od djece do odraslih. Bijelo Dugme, Gibonni, Vlado Georgiev, Dubioza kolektiv, Bajaga i instruktori, Neda Ukraden, Severina, Haris Džinović, Ana Bekuta, samo su neka od imena koja će u okviru novogodišnjeg programa zabavljati sve one koji se odluče da novogodišnje praznike dočekaju u Budvi, Tivtu i Herceg Novom.

Na konferenciji na novinare održanoj u danas u Sarajevu predstavnici turističkih organizacija predstavili su novogodišnje programe koje su pripremili za svoje goste.

 

Herceg Novi je ove godine odlučio da proslavu na otvorenom preseli u park Boka iz kako je kazao Dalibor Vuković iz TO Herceg Novi, jednostavnog razloga - prostora.

 

- Park Boka je botanička bašta Jadrana koja može ugostiti više gostiju i to je razlog novog mjesta. Inače, program počinje 30. decembra dječijom Novom godinom. Najluđu noć dočekujemo uz Vladu Georgieva, a za sve posjetioce obezbjeđeno je besplatno piće. Završna zvijezda našeg novogodišnjeg programa je Tropico bend, koji nastupa 1. januara, kazao je Vuković.

 

Tivat je ove godine odlučio da novogodišnje slavlje traje čak 15 dana.

 

- Sve počinje 25. decembra, a svaki dan uz božićni i novogodišnji bazar, za naše posjetioce pripremamo bogat muzički program. Novu godinu dočekujemo uz Gibonnia, dok će 1. januara sve prisutne zabavljati Željko Joksimović. Cijeli program završavamo 7. januara nastupom Ane Bekute, istakla je Tamara Krstović, iz TO Tivat.

 

Budva već 19. godinu zaredom organizuje doček Nove godine, a i ove godine su se potrudili da uz hotelske dočeke Nove godine obezbijede velike zvijezde koji će na otvorenom napraviti odličnu atmosferu.

 

- Program počinjemo 29. decembra uz Hladno pivo i S.A.R.S, 30. decembra nastupa Bajaga i instruktori, dok je 31. decembar ove godine rezervisan za Bijelo dugme. Prvog januara gosti će uživati uz Elemental i Dubiozu kolektiv, najavila je Tijana Kotarac, iz TO Budva.

 

Mladen Vojičić Tifa je ovom prilikom istakao da će Bijelo dugme i na ovom nastupu dati sve od sebe i priuštiti svim posjetiocima noć za pamćenje.

(oslobodjenje.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.