x

maksimalna njega

Novootvoreni Star Autodetailing: Dovedite Vašeg ljubimca na 4 točka do savršenog izgleda!

Star Autodetailing je najbolje rečeno centar za njegu Vašeg automobila. Ono što je novitet kod njih svakako je nova lokacija, pa ćete ih pronaći na ulazu u Vogošću u Krivoglavcima. Za svoje vjerne klijente su pripremili sjajna iznenađenja, stoga je svako 5. pranje vozila GRATIS. Ne treba zaboraviti i kako je Star Autodetailing lider u obavljanju svih ostalih oblasti svoga posla.

Star Autodetailing pravo je mjesto ukoliko želite pružiti maksimalnu njegu svom ljubimcu na četiri točka. "Star" je pravi izbor za vas jer ćete na jednom mjestu pronaći sve usluge svega onoga što vaš automobil čini savršenijim, a to je: autopraonica, vulkanizer, dubinsko pranje, poliranje, poliranje farova, tapaciranje krova, a tu je i pranje ćilima.


Star Autodetailing je stvoren od strane ljubitelja automobila, također za ljubitelje automobila. Ovdje ćete osvježiti izgled Vašeg automobila, vratiti mu stari sjaj i na pravilan način održavati ga i zaštititi.


Kada je u pitanju Star Autodetailing za bilo koju uslugu da se odlučite sve se radi na najvišem mogućem nivou uz maksimalan nivo pažnje. Inovativna rješenja su na snazi, tako da su uvijek u toku sa tehnologijama čišćenja automobila, njege i poliranja. Iskusan tim će pružiti sve ono da vas učini zadovoljnim klijentom.


Proljeće je pravo vrijeme i idealan izbor za sređivanje Vašeg automobila, tako da za koju god uslugu da se odlučite nećete se pokajati. Pristupačne cijene čine Star Autodetailing još više primamljivim za sve vozače. Da li da se radi o pranju automobila, dubinskom čišćenju ili poliranju, Vaš ljubimac će Vam biti zahvalan jer je kvalitet ono što Star stavlja ispred svega. 


Ne zaboravite da je svako 5. pranje vozila GRATIS. Svi ste dobrodošli. 

Kontakt: 
+387 63 896 017 (broj, Viber ili WhatsApp)

Facebook: 
https://www.facebook.com/autodetailingstar.autodetailingstar

Instagram: 
https://www.instagram.com/autodetailingstar1/?igshid=2eit2vl7wz80

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Pozdrav dame i gospodo, trebate li novčanu pomoć? Ja sam Susan Benson. Ja sam zajmodavac, a takođe i finansijski savjetnik. Da li vam je potreban poslovni zajam, lični zajam, hipoteka ili zajam za dovršetak projekta? ako je vaš odgovor da, preporučiću vam da kontaktirate moju firmu. Pružamo sve vrste zajmova, uključujući dugoročne i kratkoročne zajmove. Za više informacija, pišite nam putem e-pošte: ([email protected]) ili mi pošaljite poruku direktno na WhatsApp putem: +447903159998 i u trenutku primite odgovor. Mi smo sveobuhvatna tvrtka za financijske usluge i obvezani smo da ćemo vam pomoći da ispunite sve svoje težnje. Specijalizirani smo za pružanje rješenja za strukturirano financiranje pojedincima i kompanijama na najučinkovitiji i najbrži način. Evo nekoliko razloga zbog kojih biste nas trebali kontaktirati radi zajma; * Praktičnost - Možete se prijaviti za kredit bilo kada i bilo gdje. * Fleksibilni iznos - Vi odlučujete koliko želite posuditi. * Brzo direktno finansiranje - Primite zajam u roku od 24 sata nakon odobrenja. * Fleksibilna kamatna stopa - pristupačna kamatna stopa od 3%. * Visoke stope odobrenja * Fleksibilna otplata - imate priliku odabrati datum otplate, bilo sedmično, mjesečno ili godišnje u trajanju od 1-30 godina. * Jednostavna internetska aplikacija. * Personalizovane smernice i stručnost. * Nema skrivenih troškova Ne gubite priliku zbog nedostatka sredstava. Kontaktirajte moju kompaniju odmah, možemo vam pomoći pri zajmu jer smo pomogli brojnim pojedincima i organizacijama koji su se suočili sa finansijskim poteškoćama širom svijeta Za više informacija o našoj ponudi zajma, pošaljite nam svoj zahtjev za zajam putem ove adrese e-pošte [email protected] ili na WhatsApp putem +447903159998 Posrednici / savjetnici / brokeri su dobrodošli da dovedu svoje klijente i 100% su zaštićeni. U potpunom povjerenju, radit ćemo zajedno u korist svih uključenih strana.