x

postigla veliki uspjeh

Nude joj ogroman honorar: Žena od sultana otkrila da li ulazi u Zadrugu!

Za atraktivnu pjevačicu Tijanu Milentijević može se reći da je preko noći osvojila cijeli region. Pjesmom „Žena od sultana“ ostvarila je veliki uspjeh, a pregledi na YouTubeu su još zavidni, u što ni sama Tijana ne može da vjeruje, kako je iskreno priznala u razgovoru za „Avaz“.

- Pola miliona za dva dana, to je stvarno puno. Ne mogu da vjerujem da je slušanost još tako dobra i da nije bar malo opala – dodaje Milentijević.

Otkrila je i da vrijedno radi na novoj pjesmi i spotu sa svojom starom ekipom.

- Za nekoliko dana bi trebala da uđem u studio. U nekoj formi bit će to nastavak „Žene od sultana“. Neću sada previše pričati, želim da to bude iznenađenje. U novom spotu će biti više glume nego u prvom, što je meni super, jer volim da glumim koliko i da pjevam. Nadam se, eto, i nekoj glumačkoj ponudi. Nadam se samo da ćemo što prije završiti i da nam ova pandemija neće puno poremetiti planove. Planirali smo da je objavimo za Novu godinu – otkrila je mlada pjevačica.


S autorom pjesme „Žena od sultana“ Sharanom Allegrom i ekipom oborila je sve rekorde, prezadovoljna je saradnjom.

- Ugovorom smo vezani na pet godina, ali to je totalno nevažno, to je samo papir. Šaran sve smisli, razmišlja umjesto mene, a meni to potpuno odgovara. Ne bih ih mijenjala nizašta – rekla je.

Što se tiče nastupa, sada ih gotovo i nema. Prije nego što se epidemiološka situacija pogoršala, nastupala je i BiH te u Hrvatskoj po klubovima s ograničenim brojem posjetilaca.


- Da nije ovakva situacija, sve bi bilo drugačije, ali iskreno ja se ne žalim. Kriza me za sada zaobišla. Nije ništa kako bi trebalo biti da je normalno vrijeme, ali eto svi čekamo bolja vremena. Zadovoljna sam i s ovim kako je bilo, s obzirom na to da neko nema ni toliko, a bavi se istim poslom kao i ja – priznaje Milentijević.

Govori nam da je imala poziv da bude učesnica druge sezone rijalitija „Zadruga“.

- Odbila sam „Zadrugu“, nisam pristalica toga. Uvijek sebi kažem nikad ne reci nikad. Ali, ne bih se ja tu snašla. Uhvati me panika kada vidim da su oni tamo svi zatvoreni, pa njih 50 u jednoj sobi. Nije to nešto što bih ja mogla da izdržim. Ušla bih da im pjevam na zabavi, da se zabavimo, ali da budem učesnik, ne – govori Tijana. Upoznata je s tim da se nude visoki honorari, ali ni to nije utjecalo na njenu odluku.


Mada mnogi muškarci uzdišu za njom, ona nam kaže da pravog muškarca još nije pronašla.

- Ponuda uvijek ima, ali nisam još pronašla onog koja mi odgovara, nešto sam probirljiva. Nemam određeni tip muškarca, ali eto da je šarmantan, da ima lijepe oči, lijep osmijeh. A, najvažnije je kako se ponaša prema meni – priznala je Tijana .

- Učešće u „Zvezdama granda“ može dosta pomoći mladim pjevačima. Ne moraju biti u finalu, i kao učesnicima cijena im raste. Finalistima svakako može da pomogne mnogo tih pet minuta slave, ako to iskoriste na pravi način. Još ako im se posreći da snime pravu pjesmu dok su u centru pažnje. Ako to ne iskoriste, rijetko se desi da neko nakon toga uspije, treba baš puno sreće. Ja nisam imala sreće, da tada snimim neki hit, ali bila sam i dosta mlada. Eto sada je neko pravo vrijeme, 21 godina nije ni moglo prije – kaže Tijana.

.

.

.

.

.

Izvor: Avaz

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.